Baskan Tavli Açiklamasi 'Ilçemizde Bin 346 Depremzede Vatandasimiz Misafir Ediliyor'

Baskan Tavli Açiklamasi 'Ilçemizde Bin 346 Depremzede Vatandasimiz Misafir Ediliyor'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçede depremden etkilenen bin 346 vatandasin misafir edildigini belirterek, “Vatandaslarimizin yaralarinin sarilmasi için mücadele ediyoruz” dedi.

Kahramanmaras merkezli 11 ilde meydana gelen iki büyük depremin üzerinden 11 gün geçerken bölgede arama kurtarma çalismalarinin yani sira enkaz kaldirma çalismalari da sürüyor. Ünye’de ilk andan itibaren baslatilan yardim kampanyasinda gida, kiyafet, yakacak ve battaniyelerden olusan yardim paketleri tirlarla deprem bölgesindeki afetzedelere ulastirildi. Deprem bölgesine ayrica belediye personeli ve is makinalari destegi de saglandi.

Belediye Baskani Hüseyin Tavli, depremden etkilenen vatandaslar için ellerinden geleni yaptiklarini belirterek, “Milletçe yasadigimiz asrin afeti olan depremin ilk gününden itibaren hem ilçemizde hem de deprem bölgesinde çalismalarimiz hiz kesmeden devam ediyor. Afetzede vatandaslarimizi ilçemizde yardimsever vatandaslarimizla birlikte agirlamaya devam ediyoruz. Su ana kadar deprem bölgemizden ilçemizde bin 346 afetzede vatandasimiz geldi. Ünye Kaymakamligimiz ile birlikte vatandaslarimizin barinma ihtiyacini hayirsever vatandaslarimizla birlikte çözmeye devam ediyoruz. Bunun yani sira deprem bölgesine gönderdigimiz ekiplerimiz ve is makinalarimizla da depremzede vatandaslarimizin yaralarinin hizla sarilmasi için mücadele ediyoruz. Deprem nedeniyle hayatini kaybeden vatandaslarimiza rahmet, yarali vatandaslarimiza acil sifa diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile