Baskan Tavli Açiklamasi 'Karadeniz Bölgesi'nde En Çok Sosyal Tesis Isleten Belediyeyiz'

Baskan Tavli Açiklamasi 'Karadeniz Bölgesi'nde En Çok Sosyal Tesis Isleten Belediyeyiz'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Karadeniz Bölgesi’nde en çok sosyal tesis isleten belediye olduklarini belirterek, yöresel ürünler atölyesi ile asevi çalismalarinin devam ettigini söyledi.

Ünye’de üretilen yöresel ürünlerin marka degeri kazandirilmasi amaciyla baslatilan yöresel ürünler üretim atölyesi ile ihtiyaç sahipleri basta olmak üzere Ramazan aylarinda hizmet verecek olan asevinde yapim çalismalari devam ediyor.

Ünye Belediyesi tarafindan yapim çalismalari devam eden projeler hakkinda bilgi veren Belediye Baskani Hüseyin Tavli, "Karadeniz Bölgesi’nde Ünye olarak en çok sosyal tesis isleten belediyeyiz. Yapimi devam eden bu tesisimiz ayni zamanda sosyal tesislerimizin ihtiyacini da karsilayacak. Diger yandan ürettigimiz yöresel ürünlerimizi ve 4 bin 800 metrekare alan üzerinde asevimizin ihtiyaçlarini karsilayacak büyük bir soguk hava depomuzu ve hemen yaninda da 500 metrekare mutfak ve ayni zamanda bin 400 metrekare depo ve hizmet alani da olusturuyoruz. Ünye’de yasayan yasli, engelli ve yalniz kalan vatandaslarimizin ihtiyaci olan yemegi temin etmek adina asevini hizmete açiyoruz. Tamamlandiginda günde 5 bin kisiye yemek çikarilabilecek bir kapasiteye erisecegiz. Ramazan aylarinda ve diger aylarda ihtiyaç duyan hemserilerimize hizmet etme firsatini bulmus olacagiz. Insaatta ciddi anlamda mesafe kat ettik. Asevimizin Ramazan ayina yetismesini saglayacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile