Baskan Tavli Açiklamasi 'Sehrimize Birlikte Hizmet Etmeyi Sürdürecegiz'

Baskan Tavli Açiklamasi 'Sehrimize Birlikte Hizmet Etmeyi Sürdürecegiz'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, bu zamana kadar oldugu gibi bundan sonraki süreçte de sendikalar ile birlikte sehre hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Seçimlerin ardindan güven tazeleyen Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Memur-Sen Ünye Sube Baskani Isa Ünel ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli’yi ziyaret etti. Ziyarette Baskan Tavli’ya Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tablosunu takdim eden Memur-Sen Ünye Sube Baskani Isa Ünel, birlik ve beraberlik vurgusu yapti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Cumhurbaskanimizi hiçbir zaman yalniz birakmayan, her zaman destekçisi olan, ayni zamanda da üyelerini birakmayan, menfaatlerini en iyi sekilde gündem yapip onlari kazanmasina imkan saglayan sendikalarin yöneticileri olarak bizlerde sizlerle beraber yol yürümekten mutluyuz. Süreçte desteklerinizle geldigimiz görevde hep birlikte hizmet etmenin azmi ve gayreti içinde olacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile