Baskan Tavli Açiklamasi 'Ünye'mizin Gelecegi Için Hizmet Üretiyoruz'

Baskan Tavli Açiklamasi 'Ünye'mizin Gelecegi Için Hizmet Üretiyoruz'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçenin son dönemde belediyecilik hizmetleri ve sosyal belediyecilik çalismalariyla çag atladigini belirterek, “Ünye’mizin gelecegi için hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Ünye Belediye Baskani ve AK Parti Ünye Belediye Baskan Adayi Hüseyin Tavli seçim çalismalari kapsaminda fabrikalarda çalisan isçilerle bir araya geldi. Tekstil basta olmak üzere çesitli sektörlerde hizmet veren fabrikalari ziyaret eden Baskan Tavli Ünye’nin gelecegine yönelik projelerini anlatti.

Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, AK Parti Ünye Ilçe Baskani Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye Ilçe Baskani Av. Murtaza Haciimamoglu, belediye meclis üyeleri ve adaylariyla birlikte ziyaretlerini sürdüren Baskan Tavli, hizmetlerle geçen 5 yilin herkesin takdirini topladigini ifade etti.



“Ünye’ye hizmet ettik”

Ünye’de son 5 yilda birçok hizmeti hayata geçirdiklerini ifade eden Baskan Tavli, “Alnimizin akiyla 5 yillik hizmet sürecini geride biraktik. Simdi hizmetlerin devami için yeniden desteginizi istiyoruz. Ünye’mizin gelecegine yönelik proje ve hizmetlerimiz devam edecek” ifadelerine yer verdi.

“Yerel yönetim marifetiyle güzel hizmetleri üretiyoruz”

Sosyal belediyecilikte Ünye Belediyesi’nin Karadeniz Bölgesi’nde 1 numara oldugunu söyleyen Baskan Tavli, “Asarkaya Kent Ormani, Atatürk Parki, Tilla Kafe, binicilik tesisleri ve sahil düzenlemeleriyle Karadeniz Bölgesi’nde 1 numarayiz. Gerçekten yerel yönetim marifetiyle güzel hizmetleri üretiyoruz. Sosyal Belediyecilik hizmetlerinin yani sira sehrin yüzde 95’ini dogalgazla bulusturduk. Ünye Limani’nin büyütülmesi, Ünye-Akkus yolunun genisleme çalismalari gibi önemli yatirimlar sadece Ünye’nin degil çevresindeki ilçelerin de kalkinmasina katki sunacak çalismalardir. Tüm bu çalismalarla siz degerli hemserilerimize hizmet etme gayretinde olduk. Allah’a sükürler olsun yüzümüzün akiyla mahcup olmadan huzurunuza çiktik ve Desteklerinizi bekliyoruz” diye konustu.

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat ise “Cumhurbaskanimiz basta olmak üzere hepimiz siz hemsehrilerimizin hizmetkariyiz” diyerek, 31 Mart’ta yapilacak seçimlerde destek istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile