Baskan Tavli Açiklamasi 'Yeni Dönem Ünye'mize Hayirli Olsun'

Baskan Tavli Açiklamasi 'Yeni Dönem Ünye'mize Hayirli Olsun'

Ordu’nun Ünye ilçesinde, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimi sonrasi, Belediye Meclisi ilk toplantini gerçeklestirdi. Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Seçim sürecinin ardindan Ünye’mize hizmet etmek için vatandaslarimizin teveccühü ile göreve seçildik. Yeni dönemin Ünye’mize ve ilimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Ünye Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantisini gerçeklestirdi. Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli baskanliginda toplanan üyeler, gündemdeki maddeleri görüstü. Ilk toplantida komisyonlarda görev alacak meclis üyeleri belirlendi.

Belediye Baskani Hüseyin Tavli, toplanti öncesi yaptigi konusmada hayatini kaybeden Ögretim Görevlisi Ahmet Birben’in vefatindan duydugu üzüntüyü dile getirdi. Yeni döneme iliskin degerlendirmelerde de bulunan Baskan Tavli, “2024 gibi seçimlerini kazasiz belasiz bir sekilde tamamlayarak hemserilerimizin teveccühü ve takdiri çerçevesinde olusan meclisle birlikte insallah sehrimize hep birlikte bir önceki dönemdeki anlayisla birlik, beraberlik ve kardeslik ruhu içerisinde hizmet edecegiz. Ünye‘nin meselelerini geçmiste oldugu gibi birlik ve beraberlik içerisinde meclis ile birlikte seffaf bir yönetim anlayisiyla çalisarak, sorunlarin çözümü noktasinda irademizi yine ortaya koyacagiz. Cumhurbaskanimizin tensipleri ve kiymetli milletvekillerimizin destekleriyle adaylik sürecimde ve sonrasinda hemserilerimizin bizlere olan teveccühü ile beraber yeniden Ünye’miz için görev yapmaya devam ediyoruz. Burada geçmis dönemde yapilan islerimizde de basta Meclis Baskanimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmus olmak üzere Büyüksehir Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Hilmi Güler ile beraber bu memlekete gereken hizmetlerin daha iyi bir sekilde kazandirilmasi için Türkiye’nin yeni yüzyili hizmetlerinden Ordu’nun ve Ünye‘nin de nasiplenmesi için elbirligi ile çalisacagimizi ifade etmek istiyorum. Simdiden yapacagimiz çalismalarin memleketimize hayirli olmasini diliyorum. 2019’dan 2024’e gelinen süreçte hiçbir ise bulasmadan bu memlekete hizmet ettiysek, 2029 yilina kadar burada hep birlikte Allah bu hizmetleri ayni anlayis ve ayni zihniyet çerçevesinde yürütmeyi nasip etsin” diye konustu.

Toplantida, komisyonlarda yer alacak meclis üyeleri ile imar komisyon üyeleri de belirlendi.

Seçimlerin ardindan diger gündem maddeleri görüsüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile