Baskan Tavli, Mazbatasini Aldi

Baskan Tavli, Mazbatasini Aldi

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Ünye Belediye Baskani seçilen Hüseyin Tavli, mazbatasini alarak yeni döneme basladi.

31 Mart seçimlerinde yeniden göreve seçilen Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Cumhur Ittifaki belediye meclis üyeleriyle birlikte mazbatasini aldi. Ünye Agir Ceza Mahkemesi Baskani ve Adalet Komisyonu Baskani Refik Ay’dan mazbatasini alan Baskan Tavli, seçim sürecinde emegi geçenlere tesekkür etti.

Mazbata tesliminin ardindan, Ünye Adliyesi önünde açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Bu mutlulugumuzu paylasmak üzere aramizda oldugunuz için hepinize tesekkür ediyorum. 2019 yilinda böyle güzel bir ortamda mazbatamizi alarak ilçemize 5 yil hizmet etme firsatini bulmustuk. 5 yili dolu dolu hizmetlerle geçirdik ve yeniden hemserilerimizin desteklerine talip olduk. Sayin Cumhurbaskanimizin teveccühü, degerli siyasi büyüklerimizin destekleri ve hemserilerimizin oylariyla sükürler olsun bugünleri gördük. Tabii simdi mazbatamizi aldik. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da bize oy verenlerle, vermeyenlerle hep birlikte kucaklasarak sehrimize hizmet etmeye devam edecegiz. ‘Durmak yok yola devam’ diyerek aynen dün oldugu gibi islerimize devam etmek, sehrin sorunlarini çözmek ve gelecege hazirlamak adina Allah’in izniyle gayret edecegiz. Gayretimiz sadece sehrin dertleriyle dertlenmek ve Ünye‘nin kazanmasi için mücadele etmek olacaktir. Bizlere destek veren, bu onurlu ve gururlu günü yasatan tüm hemserilerime tekrar yürekten tesekkür ediyorum” diye konustu.

Programda AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Ünye Ilçe Baskani Hasan Fahri Alparslan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ünye Ilçe Baskani Murtaza Haciimamoglu birer konusma yaparak, yeni dönemin hayirli olmasini temenni etti.

Program, Belediye Baskani Hüseyin Tavli’nin makamda tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile