Baskan Tavli, Seçim Öncesinde Baristirdigi Kirgin Esnaflarla Bulustu

Baskan Tavli, Seçim Öncesinde Baristirdigi Kirgin Esnaflarla Bulustu

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli seçim çalismalari sirasinda, kirgin olduklarini ögrendigi ve baristirdigi iki esnafin misafiri oldu.

Baskan Hüseyin Tavli, Kaledere Mahallesi 20 Temmuz Caddesi’nde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Seçim çalismalari sirasinda birbirlerine kirgin olduklarini ögrendigi esnaflari baristiran Baskan Tavli, seçim sonrasi da esnaflarla bir araya gelerek dostluklarini pekistirdi. Cadde esnaflarindan Süleyman Tez ve Turan Demir ile bulusan Tavli keyifli sohbet gerçeklestirdi.

Cadde esnafinin da katildigi bulusmada konusan Baskan Tavli, “Allah bize seçim sürecinde Ramazan ayinda, bu kardeslerimizle birlikte kucaklasmayi nasip etti. Bu birliktelik neticesinde de esnaflarimizdan Muharrem Som kardesimiz bayram sonrasi kahvalti programina bizleri davet etmisti. Biz de esnaflarimizla bir araya gelerek sohbet ettik. Her iki esnaf kardesimize bizlerle beraber kucaklastigi için, ev sahipligi yapan Muharrem kardesime de ikramlari için tesekkür ediyorum, Allah razi olsun. Onlarin dostluklariyla beraber bu sofra bereketlendi. Onlarin birbirine olan sevgileriyle biz de lezzet aldik. Küslükten bir sey çikmaz. Birlik, beraberlik ve dostluk bakidir. Kendilerine bunu sagladiklari için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Keyifli sohbet çay ikramlarinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile