Baskan Tavli, 'Yaptigimiz Yeniliklerle Vatandaslarimiz Keyifli Tatil Geçirdi'

Baskan Tavli, 'Yaptigimiz Yeniliklerle Vatandaslarimiz Keyifli Tatil Geçirdi'

Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri, 9 günlük Ramazan bayrami tatili boyunca ziyaretçi akinina ugradi. Belediye Baskani Hüseyin Tavli, yaptiklari yenilikler ile vatandaslarin keyifli bir tatil geçirdiklerini söyledi.

Ünye, Ramazan bayraminda binlerce vatandasi agirladi. Bayramin 9 günlük tatille birlestirilmesi nedeniyle gurbetteki vatandaslar Ünye’ye gelerek sevdikleriyle hasret giderdi. Ünye Belediyesi sosyal tesisleri Ramazan bayraminin ikinci gününden itibaren hizmet vermeye basladi.

Atatürk Parki, Tilla Kafe, binicilik tesisleri ve Asarkaya Kent Ormani vatandaslarin ziyaret ettigi yerlerinden oldu.

Bayram tatili süresince Ünye’de herhangi bir olumsuzlugun yasanmadigini ifade eden Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Milletimizin emanetini en güzel sekilde tasiyarak, yine milletimizin hizmetine sunduk. Özellikle sosyal tesislerimizde yaptigimiz yenilikler ve ilavelerle tesislerimiz Karadeniz Bölgesi’nde 1 numara oldu. Bayram tatilinin 9 gün olmasi, hem yurt genelinde hem de yurt disinda yasayan vatandaslarimizin Ünye’ye gelmesine vesile oldu. Bu süreçte biz de Ünye Belediyesi olarak tüm ekibimizle birlikte vatandaslarimizin tatilini en güzel sekilde geçirmeleri için gayret gösterdik. Tatil süresince herhangi bir olumsuzlukla karsilasmadik. Vatandaslarimizin tatil bitiminde tesislerimizden ve sehrimizden memnun kalarak ayrilmalari bizleri de ziyadesiyle memnun etti. Insallah yaz tatilinde de bu memnuniyetin artmasi için gayret edecegiz. Tüm vatandaslarimiza saglikli günler diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile