Baskan Tekin Seçim Vaatlerini Hayata Geçiriyor

Baskan Tekin Seçim Vaatlerini Hayata Geçiriyor

Bilecik’in Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin’in 31 Mart yerel seçimlerinde ilçe kadinlarina söz verdigi seçim vaatlerini hayata geçiriyor.

Baskan Tekin, bu vaatlerden ilki olan ve çalismalarina 2 ay önce baslanilan konserve fabrikasinda son asamaya gelindigini söyledi.

Fabrika tamamlandiginda ilçe kadinlarina fazlasiyla is imkâni saglanacagini kaydetti.

Tekin, bir diger vaadi olan kapali pazaryeri projesiyle ilgili olarak da çalismalarin en kisa sürede baslayacagi müjdesini verdi. Kapali Pazaryeri hakkinda bilgiler aktaran Baskan Tekin, “31 Mart Yerel Seçimlerinde vatandaslardan gelen istekler dogrultusunda ilçe halkimiza sözümüz vardi. Önümüzdeki hafta kapali pazaryerimizin için çalismalara basliyoruz. Yapilacak kapali pazarimiz ilk etapta en az 2 dönümlük alanli kapliyor. Çok amaçli olarak yapilacak kapali pazaryerimizde mescit, çay ocagi, sebze ve giyim satis alanlari olarak planlandi. Kapali pazar alanimizi kurmakla ilçemizin baslica diger sorunu olan otopark sorununu çözmüs olacagiz. Ilçe pazari kurulmadigi günlerde kapali pazar alanimiz ilçe halkimiza otopark olarak hizmette olacak. Projemize destek veren AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Selim Yagci’ya, AK Parti il Baskanimiz Serkan Yildirim’a ve Ilçe Baskanimiz Ismail Soydan’a tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile