Baskan Tetik, Çalismalarini Sürdürüyor

Baskan Tetik, Çalismalarini Sürdürüyor

‘Isimiz gücümüz Nazilli’ diyerek sabah erken saatlerden itibaren çalismalarini sürdüren Nazilli Belediye Baskani Dr. Ertugrul Tetik; belediyenin sorumluluk alanindaki islerin takibini bizzat gerçeklestiriyor.

Her gün daire müdürleri ile istisare toplantisi gerçeklestiren ve akabinde ‘hayirli olsun’ ziyaretinde bulunan misafirlerini agirlayan Baskan Tetik; Aydin Barosu Nazilli Temsilciligi, Anneler Dernegi, Nazilli Kent Konseyi, Batmanlilar Dernegi, Nazilli Sehit Aileleri Dernegi, Çagdas Agrililar Dernegi ve Uluslararasi Tüm Engelliler Yaslilar Kimsesizler Federasyonu temsilcileri ile bir araya geldi.

Sehrin ve Nazilli’deki vatandaslarin sorunlarini bildiklerini ve çözümü için kalici projeler hazirladiklarini ifade eden Baskan Tetik; “Öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayi tüm hemsehrilerime gönülden tesekkür ediyor, her birini sevgi ve saygiyla kucakliyorum. Nazillimizi gelecek güzel günlere tasimak için hepimiz üzerimize düseni fazlasiyla yapmaya haziriz. Bunun gücüyle çalismalarimizi hazirliyoruz. Sizler kadar biz de çok heyecanliyiz. Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu ve milletvekillerimizle hep birlikte el ele, kol kola bu sehrin sorunlarini çözüme kavusturacagiz. Bu süreçte birlikte çalisacagimiz, fikir üretecegimiz tüm sivil toplum kuruluslarina, derneklere, kent konseyimize, temsilcilerimize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile