Başkan Toçoğlu, Sağlık Müdürü Ve Hastane Başhekimleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Toçoğlu, Sağlık Müdürü Ve Hastane Başhekimleri İle Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş, Sakarya Tabipler Odası Başkanı Uğur İpeksoy ve hastane başhekimleri ile Limapark'ta sabah kahvaltısında bir araya geldi

  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu , İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş , Sakarya Tabipler Odası Başkanı Uğur İpeksoy ve hastane başhekimleri ile Limapark ' ta sabah kahvaltısında bir araya geldi .
Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Başkan Toçoğlu , bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı ' nı kutladı . Belediye olarak sağlık alanında yapılan çalışmaların içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Toçoğlu , " Her şeyden önce sağlık gelir . Sağlık olmazsa başka bir şeyin olmasının hiçbir anlamı yok . O yüzden sağlık sektöründe çalışanlarımız çok ulvi bir mesleği icra ediyorlar . İnsanlık için büyük bir hizmet yapıyorlar . Özverili bir şekilde bu kutsal mesleği icra eden bütün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı ' nı kutluyorum . Biz de belediye olarak sağlık alanında yapılan bütün olumlu çalışmalara destek oluyoruz " dedi .
Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi ' nin çalışmalarına da değinen Başkan Toçoğlu , Tıp Merkezi ' nin bir hastane gibi çalıştığını belirtti . Başkan Toçoğlu ' nun ardından bir konuşma da Sakarya İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş yaparak sağlık çalışanlarına gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkan Toçoğlu ' na teşekkür etti . Başkan Zeki Toçoğlu , Limapark ' taki programın ardından Sakarya Tabipler Odası ' nı da ziyaret etti . Ziyarette Tabipler Odası Başkanı Uğur İpeksoy ve yönetim kurulu üyesi Dr . Ali Şenbaş ile görüşen Başkan Toçoğlu , odanın yaptığı çalışmalarda başarılar diledi . Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Oda Başkanı Uğur İpeksoy ise " Sağlık çalışanlarımız gerçekten büyük bir özveriyle , büyük bir fedakarlıkla çalışıyorlar . Yöneticilerimizin ve halkımızın bunun farkında olması bizleri mutlu ediyor . Biz de belediyemizin yaptığı çalışmaların içerisinde olmaya hazırız " diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile