Baskan Topaloglu Açiklamasi 'Bu Yil Ögrencilerimize 1500 Lira Burs Destegi Verecegiz'

Baskan Topaloglu Açiklamasi 'Bu Yil Ögrencilerimize 1500 Lira Burs Destegi Verecegiz'

Kemer Belediyesi’nin egitime desteginin her yil oldugu gibi bu yil da devam ettigine isaret eden Baskan Topaloglu, “Geçen sene 925 ögrencimize ayda 700 lira burs destegi veriyorduk. Burs basvurulari basladi. Bu yil ögrencilerimize 1500 lira burs destegi verecegiz” dedi.

Kemer Belediyesi Eylül ayi meclis toplantisi, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu baskanliginda gerçeklestirildi.

Kemer Belediyesi Sehit Ömer Halisdemir Meclis Toplanti Salonu’nda yapilan toplantiya, meclis üyesi Hasan Ali Acar mazeretinden dolayi katilmadi. Toplanti öncesine Kemer ve Türkiye gündemi ile ilgili bir konusma yapan Belediye Baskani Topaloglu, 2023 CEV Avrupa Sampiyonasi’nda Sirbistan’i 3-2 yenerek Avrupa sampiyonu olan A Milli Kadin Voleybol Takimi’ni kutladigini belirterek, Türk milletinin gögsünü kabarttigini ve Türk kadininin neler yapabilecegini tüm dünyaya gösterdigini söyledi.



“Bu yil ögrencilerimize 1500 lira burs destegi verecegiz”

Baskan Topaloglu, 2023-2024 egitim ve ögretim yilinin tüm ögretmen, ögrenci ve velilere hayirli olmasini temenni ettigini ifade etti.

Kemer Belediyesi’nin egitime desteginin her yil oldugu gibi bu yil da devam ettigine isaret eden Baskan Topaloglu, “Ana sinifindan 8’nci sinifa kadar olan 6 bin 500 ögrencinin kirtasiye malzemelerini okullara teslim ettik. Lise ögrencilerini ücretsiz olarak tasimaya devam ediyoruz. Ihalesi yapildi ve bu yil da 72 C plakali araçla çocuklarimizi ücretsiz olarak tasiyacagiz. Ahmet Erkal Destek Egitim Kursu’nda 300 ögrencimiz 15 Temmuz’da egitime basladi.

Kursumuzda üniversiteye ücretsiz olarak hazirlanan çocuklarimizin da tüm masraflarini biz karsiliyoruz. Geçen sene 925 ögrencimize ayda 700 lira burs destegi veriyorduk. Burs basvurulari basladi.

Bu yil ögrencilerimize 1500 lira burs destegi verecegiz. Göynük Fen Lisemizde egitim alan 8 ögrencimiz ve 2 ögretmenimiz belediyemizin araciyla Bursa’ya robot yarismasina gitti. Ahmet Erkal Destek Egitim Kursu’nda ücretsiz olarak üniversiteye hazirlanan Sevval Yagmur Öztürk kizimiz Kemer ve Antalya birincisi, Türkiye 117’ncisi oldu. Bu basarida Göynük Fen Lisesi ögretmenleri, belediyemiz, kurs ögretmenlerimiz ve meclis üyelerimizin destegi çok fazladir. Bu Kemerimizin gururudur” dedi.



Ögrencilere ödül verilmesi oy birligi ile kabul edildi

Kemer Belediyesi 2023 ve 2024 yillari içerisinde katilacagi yurt içi ve yurt disi turizm fuarlarinin belirlenmesi konusu oy birligi ile kabul edildi. Kemer’de yasayan Ahmet Erkal Destek Egitim Kursu ögrencilerinden 2023 YKS sinavinda Sözel bölümünde Kemer birincisi ve Türkiye 117’ncisi olan Sevval Yagmur Öztürk’e 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 14/b bendine istinaden ödül verilmesi oy birligi ile kabul edildi. Mecliste, Öztürk’e bir adet dizüstü bilgisayar verilmesi kararlastirildi. Kurs Müdürü Suat Göv de kursun 3 yil içindeki basarilari ile ilgili bir sunum gerçeklestirdi.

Kemer Belediyesi Bütçe Içi Isletmeleri için hazirlanan yönetmeliginin, Kemer Belediyesi Kres ve Gündüz Bakimevi Çalisma, Görev, Usul ve Esaslari Hakkinda Yönetmeligin içeriginde degisiklik yapilmasina dair yönetmeliginin ve Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlügü’nün Görev ve Çalisma Yönetmeliginde degisiklik yapilmasina dair yönetmeligin görüsülmesi oy birligi ile kabul edildi. Arslanbucak Mahallesi 255 ada 5 parselde Dini Tesis Alaninda çekme mesafelerine iliskin hazirlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar plani plan degisikliginin görüsülmesi oy birligi ile Imar Komisyonu’na sevk edildi.

Kemer Merkez, Yeni ve Kiris mahallelerinde yapilacak olan kadastro çalismalari için Kadastro Müdürlügü’nün talebi üzerine bilirkisi seçimi yapilmasi konusunun oy birligi ile kabul edildigi mecliste, mülkiyeti Kemer Belediyesi’ne ait Kuzdere Mahallesi 719 ada 1 parselde bulunan tasinmazda yap-islet-devret modeli çerçevesinde Kiralama ihalesi yapilmasi ve kira süresinin belirlenmesi konusu oy birligi ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi. Arslanbucak Mahallesi 255 ada 5 parselde Dini Tesis Alaninda çekme mesafelerine iliskin hazirlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar plani plan degisikliginin görüsülmesi oy birligi ile Imar Komisyonu’na sevk edilmesi mecliste ikinci oturumun açilmasiyla tekrar görüsüldü. Yapilan görüsme sonrasinda söz konusu gündem maddesi oy birligi ile kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantisi 3 Ekim Sali günü saat 14.00 olarak belirlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile