Baskan Topaloglu, Depremzedeler Için Gönüllü Çalisan Gençlerle Bir Araya Geldi

Baskan Topaloglu, Depremzedeler Için Gönüllü Çalisan Gençlerle Bir Araya Geldi

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Kahramanmaras merkezli meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrasi Kemer’e gelen depremzede vatandaslar için gönüllü olarak çalisan gençlerle bir araya geldi.

Kemer Bahri Tanrikulu Spor Salonu’nda olusturulan koordinasyon merkezinde depremzede vatandaslar için yardim toplanmaya devam ediliyor. Toplanan yardimlar, deprem sonrasi Kemer’e gelen depremzede vatandaslarin ihtiyaçlarini karsilamalari için ayri ayri düzenleniyor. Spor salonunda ihtiyaçlarini karsilayan depremzede vatandaslarla da yakindan ilgilenmeye devam eden Belediye Baskani Topaloglu, gecesini gündüzüne katarak depremzede vatandaslar için çalisan gençlerle de sohbet etti.

Depremde açilan yaralari hep birlikte saracaklarini belirten Baskan Topaloglu, “Deprem sonrasi ilçemize gelen depremzede vatandaslarimizla yakindan ilgileniyoruz. Tüm ihtiyaçlarini karsiliyoruz. Spor salonumuzda belediye personelimiz ve gönüllü gençlerimiz gecesini gündüzüne katarak onlar için çalismaya devam ediyor. Burada gönüllü olarak çalisan gençlerimiz, depremzede vatandaslarimizin acilarina ortak olmaya çalisiyorlar. Kendilerini tebrik ederim. Bir an olsun eve gitmeyi düsünmeden çalisiyorlar. Kendilerini ziyaret ederek sohbetler ediyoruz. Hepsi gerçekten özveri ile çalisiyor. ” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile