Baskan Topaloglu, Ögretmenlerle YKS Sürecini Degerlendirdi

Baskan Topaloglu, Ögretmenlerle YKS Sürecini Degerlendirdi

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu ve Kemer Belediye Baskan Yardimcisi Emin Gül, Ahmet Erkal Destek Egitim Kursu’ndaki ögretmenlerle bir araya gelerek durum degerlendirmesinde bulundu.

18-19 Haziran’da 3 milyon 243 bin 425 kisinin girdigi üniversite sinavi sonrasi kurs merkezindeki ögretmenlerle durum degerlendirmesi yapan Belediye Baskani Topaloglu, kurs merkezinde ücretsiz egitim alan 300 ögrencinin de sinav süreci hakkinda bilgi aldi.

“Egitim ve ögrencilerimize yatirim yapmaya devam edecegiz”

Kurs müdürü Suat Göv ve ögretmenlerden sinava giren ögrenciler hakkinda bilgiler alan Baskan Topaloglu, emeklerinden dolayi ögretmenlere tesekkür etti. Topaloglu, yaptigi açiklamasinda, “Kurs merkezimizde ücretsiz olarak üniversiteye hazirlanan 300 ögrencimiz hafta sonu yapilan üniversite sinavina girdi. Aldigimiz bilgilere göre çocuklarimizin sinavlari iyi geçmis. Insallah iyi bir basari grafigi yakalayacagiz. Yil boyunca büyük emek veren ögretmenlerimize, çocuklarimiza ve ailelerine tesekkür ediyorum. El birligi ile egitime ve ögrencilerimize yatirim yapmaya devam edecegiz” diye konustu.

2022-2023 egitim ve ögretim yili için su ana kadar 150 ögrencinin basvuru yaptigi kurs merkezinde 5-6 Temmuz tarihlerinde seviye belirleme sinavlarinin yapilacagi ve 25 Temmuz’da da derslerin baslayacagi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile