Baskan Tören Açiklamasi 'Ilçemizde Birçok Soruna Nester Vurduk'

Baskan Tören Açiklamasi 'Ilçemizde Birçok Soruna Nester Vurduk'

Ordu’nun Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, ilçede birçok sorunu çözüme kavusturduklarini belirterek, “Saglikli altyapisi, standardi yüksek konforlu üst yapisiyla yasanabilir modern sehir hedefiyle çalistik çalismaya devam ediyoruz” dedi.

Altinordu Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Baskan Adayi Askin Tören, seçim kampanyasi yürütürken, belediye tarafindan yürütülen hizmetleri de takip ediyor. Altyapi ve sicak asfalt çalismalarini sürdüren Altinordu Belediyesi, Karacaömer Mahallesi’nin Degirmenbasi mevkiinde baslattigi alt ve üstyapi çalismalarini tamamladi. Saglikli altyapiya kavusturulan 7 sokak sicak asfalt konforuyla da bulusturdu.

Çalismalar hakkinda açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Askin Tören, Altinordu Belediyesi olarak mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sicakliklarini firsata çevirerek, birçok noktadaki çalismalarini tamamladiklarini söyledi.

Tören, “Insani merkeze alan çözüm odakli çalismalarla kimi noktalarda yarim asri asan bir mazisi bulunan akut hale gelmis birçok soruna nester vurduk. Saglikli altyapisi, standardi yüksek konforlu üst yapisiyla yasanabilir modern sehir hedefiyle çalistik çalismaya devam ediyoruz. Tamamlanan çalismalarimiz mahallemize ve degerli komsularimiza hayirli olsun” diye konustu.

Karacaömer Mahallesi Muhtari Hikmet Altas ve vatandaslar ise çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile