Geçtiğimiz hafta perşembe ve cuma günleri Tarsus ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnafı ziyaret eden Başkan Tuna, gördüğü yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaptığı bir açıklama ile Tarsus halkına teşekkür eden Tuna, “Tarsus ziyaretlerimizde İçel ve Tarsus için yapılması gereken projeleri tartıştık. Bize bu ziyaretlerimizde yakın ilgisini esirgemeyen başta STK başkanlarımız ile Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere tüm üyelerine ve Tarsuslu hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Tarsus gezisinin oldukça iyi geçtiğini belirten Tuna, İçel ve Tarsus’un kaderini değiştirecek birçok projeleri olduğunu kaydetti.
İçel Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde gerçekleştirilen bu ziyaretin kendilerinin ufkunu da genişlettiğini dile getiren Tuna, İçel’i yalnız değil halkla birlikte yönetmeye talip olduklarının altını çizdi.
Başkan Tuna’dan Tarsus’a Teşekkür
İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi İçel Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Tuna, Tarsus gezisinde gördüğü yakın ilgi dolayısıyla sivil toplum kuruluşlarına ve esnafa teşekkür etti.



















