Başkan Türközen’e Teşekkür Ziyareti

Başkan Türközen’e Teşekkür Ziyareti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski ve en gözde futbol takımlarından biri olarak kabul edilen Barbaros Sefa Spor Kulübü’nün yönetimi ve teknik kadrosu önceki gün Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’i makamında ziyaret ederek kendilerine sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ayvalık’ta göreve geldiği günden itibaren spora ve ilçedeki spor kulüplerine verdiği destekler nedeniyle spor camiasının takdirini kazanan Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, gençlerin spor yapması için belediyenin olanaklarını çekinmeden sunmasıyla sadece Ayvalık’ta değil, Balıkesir bölgesindeki pek çok spor kulübü yönetici ve taraftarınca yakından takip ediliyor.

Bu bağlamda önceki gün kendilerine verdiği destekler nedeniyle de başkan Türközen’e şükranlarını sunmak isteyen ilçenin en köklü takımı Barbaros Sefa Spor’un yöneticileri Başkan Aydoğan Ergöksel, İkinci Başkan Cem Dede, Genel Kaptan Serdar Harputlu, Genel Koordinatör Cem Kunal, Alt yapı ve kulüp idari sorumluları Hüseyin Işıkmen, Ahmet Yıkılmazdağ ve Takımın Antrenörü Ali İhsan Uysal Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Sezon başında Barbaros Sefa Spor için Ayvalık Hüsnü Uğural Stadındaki soyunma odasının yenilenip, spor kulübüne, sporcuya yakışır bir hale getirilmesi adına destek veren belediye başkanı Türközen’e teşekkür edip çiçek veren Barbaros Sefa Spor yönetim kurulu üyelerinin hedeflerinin bu yıl şampiyon olmak olduğunu söylemeleri dikkat çekti.“SUNİ ÇİMLENDİRME YAPILAN SAHALARIMIZ BİTİRİLİNCE SIKINTILAR AZALACAK” Yapılan nezaket ziyaretinde, spora yapılan yatırımlarını anlatan Türközen, “Ayvalık Hüsnü Uğural stadında suni çimlendirme çalışmaları bir aksilik olmazsa 29 Ekim’de hazır olacak. Bunun yanı sıra Ada Spor’un sahasının suni çimlendirme çalışmaları sona ermek üzeredir. Bu çalışmalar sona erdiğinde ilçemizdeki takımlarımızın antrenman ve karşılaşmalarda yaşanan sorunların çözümlenmiş olacağına inanıyorum. Bu çalışmalarımızın dışında Ayvalık’ın Cennet Tepesi olarak bilinen mevkiiye giden yol üzerinde bulunan 49 dönümlük arazinin sportif saha ve tesisler yapılması yönünde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Federasyonla görüşmelerimiz sürüyor. Gerekli yasal prosedürler çözümlendiği anda yasal formaliteleri tamamlayarak çözülürse büyük bir ihtimalle önümüzdeki yıl içerisinde belirlenen yerde çalışmalara başlayacağız. Özellikle bu sentetik sahaların hizmete girmesinden sonra Ayvalık’ta sporcu kalitesinin artacağına, gençlerin daha çok kendini gösterme imkânı bulacağına inanıyorum” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile