Başkan Türközen Halkıyla Aynı Sofrada

Başkan Türközen Halkıyla Aynı Sofrada

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, belediye tarafından yılın 365 günü yoksul vatandaşlar için yemek dağıtan ve Ramazan ayı süresince iftar sofrası olarak hizmet veren Aşevi’nin önceki akşamki konukları Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ve belediye meclis üyeleri oldu.

Halkla iç içe yenilen iftar yemeğinde, Ayvalık Belediyesi’nin Belediye Meclis Üyeleri; Hatice Arga, Ayşe Aynur Sokol, Yusuf Bilir, Ahmet Yararbaş, Halil Olut’un yanı sıra Belediye Meclis Üyesi ve CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek, Başkan Türközen’i yalnız bırakmadı. Ayvalık Belediyesi tarafından 2006 yılından bu yana yılın 365 günü ihtiyaç sahibi yüzlerce vatandaşın hizmetinde olan ve tüm masraflarının belediye kaynaklarınca karşılandığı aşevinde oldukça zengin bir menüden oluşan iftar yemeğinde, Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinin halkla iç içe olmaları takdirle karşılandı.

Neşeli geçen iftar yemeğinde, Ayvalık Belediyesi’nin aşevinin yanı sıra belediye bünyesindeki Sosyal Market’ten de şimdiye kadar binlerce vatandaşa kılık kıyafet ve ev eşyası yardımında bulunduğu öğrenilirken, bu yardımların artarak süreceğinin de altı çizildi. İftar yemeğinin ardından, aşevinden yararlanan vatandaşların Belediye Başkanı Türközen’e kendilerine sağladığı bu olanak nedeniyle teşekkür etmesi ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile