Başkan Tütüncü; 'Hizmet Katlanarak Artacak”

Başkan Tütüncü; 'Hizmet Katlanarak Artacak”

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ali Koç’un, Barış Mahallesi’nde Antalya Yörükler Derneği’ne tahsis edilen parkta verdiği kahvaltıya katıldı.


İş adamlarının, bazı mahalle muhtarlarının ve partililerin yer aldığı kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, toplumun her kesimiyle aynı yöne, aynı hedefe odaklanarak Kepez’e güzel hizmetler kazandırdıklarını söyledi.

Beş yılda yaptıkları hizmetlerin çok daha üstünde bir hizmeti yeni dönemde yapacaklarını belirten Başkan Tütüncü, Kepez’in cazibesini artıracak çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Kepez’in kendi kaynaklarıyla geleceğe umut ve güvenle bakan bir ilçe haline geldiğini belirten Başkan Tütüncü, “Kepez düne kadar birçok kesimin hakir gördüğü, adeta arka mahalle görüntüsünde bir ilçe olarak nitelendiriliyordu. Bugün geldiğimiz noktada Kepez birileri tarafından takip edilen, örnek alınan bir belediye haline geldi” dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, Kepez halkının yetki vermesi halinde önümüzdeki 5 yıllık sürede ilçede büyük değişim hamlelerine imza atacaklarını sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile