Başkan Tütüncü, Sanayi Esnafı İle Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi'nde bugüne kadar yaklaşık 17 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi'nde bir restoranda sanayi esnafı ile bir araya geldi. 15 günde bir sanayi çalışanlarıyla bir araya geldiğini belirten Tütüncü, bu ziyaretlerde hem hizmet taleplerinin dile getirildiğini hem de sanayi çalışanlarıyla var olan gönül bağını güçlendirdiklerini kaydetti.

Göreve başladığı günden itibaren sanayinin tapu, yeşil alan, asfalt, ışıklandırma ve diğer belediye hizmetleriyle ilgili sorunlarının çözümüne önem verdiğini ifade eden Tütüncü, ''Bugüne kadar sanayide 2 milyon lira tutarında 17 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması yaptık. Bu rakam, bir ilçe belediyesinin bir yılda yaptığı asfalt miktarından fazla'' dedi.

En Son çeşitli işler bölümünde mevcut asfaltı kullanılamaz hale gelen ve 10 yıldır asfaltlanmayan sokakları sıcak asfaltla kapladıklarını anlatan Tütüncü, böylece sanayideki yolların yüzde 70'ini asfaltlamış olduklarını söyledi.

Tütüncü, aynı bölgedeki Akdeniz Sanayi Sitesi, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi ve İnşaat Malzemecileri Sitesi'nin 20 yıla yakın yaşadıkları mülkiyet problemlerini çözdüklerini kaydetti.

Tütüncü, daha Sonra sitede esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile