Baskan Umut Yilmaz, Kirsal Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Baskan Umut Yilmaz, Kirsal Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, ilçeye bagli kirsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Yilmaz, “Halkçi bir belediyecilik yapacagiz. Halkin ayagina gidecegiz” dedi.

Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, halkin yasam standartlarini yükseltmek ve ihtiyaçlari dogrultusunda hizmetler sunmak amaciyla düzenledigi ziyaretler kapsaminda kirsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Baskan Yilmaz, vatandaslarin taleplerini dinleyerek sorunlari yerinde tespit etti.

Karayusuflu, Koçlu, Segmenli, Tekirsin, Kizik Hamurkesen, Akçaburç, Akçagöze, Incesu, Karacaburç, Erikli mahallesi sakinlerini ziyaret eden Baskan Yilmaz, kirsal mahallelerin kalkinmasi ve yasam kalitesinin artirilmasi için belediye olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladi. Baskan Yilmaz, her vatandasin istek ve önerilerini dikkate alarak hizmetlerin daha etkin ve verimli bir sekilde sunulacagini aktardi.

Ziyaretleri sirasinda vatandaslar, Baskan Avukat Umut Yilmaz’a yogun ilgi göstererek sorunlarini ve beklentilerini iletti. Yilmaz, vatandaslarin taleplerini not alarak belediye olarak çözüm odakli çalismalarini sürdüreceklerini ifade etti.

Baskan Umut Yilmaz’in mahalle ziyaretleri, halkin belediye hizmetlerine olan ilgisini artirirken, vatandaslarla dogrudan iletisim kurarak sorunlarin çözümüne yönelik adimlar atilmasina imkan sagliyor.

“Halkçi bir belediyecilik yapacagiz”

Halkin anlattigi sorunlari çözmek amaciyla ziyaretler gerçeklestirdiklerini belirten Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, Incesu’da vatandasa hitaben, “Halkçi bir belediyecilik yapacagiz. Halkin ayagina gidecegiz. Sag olsun bugün hafta sonu olmasina ragmen bizim belediyemizin bütün birimlerin müdürleri burada. Simdi bizim sizden istedigimiz sey su. Biz buraya geldik çünkü bu köyün sorunlarini siz daha iyi bilirsiniz. Siz bize anlatin. Bizler notlarimizi alalim. Eksiklikler bu köyde neymis tespit edelim. Ama muhtari da çalistirin tamam mi? Muhtari da hiç yerinde oturtmayin. Muhtar da çalissin. Muhtar da zaten benim gibi genç. Anladigim kadariyla çalismaya da hevesli biri. Insallah yeni dönem hem sana hem bana hayirli olur Muhtarim. Simdi burada herkes problemini anlatsin. Biz bu problemlerin üzerinde çalisalim. En kisa zamanda tekrar buraya gelelim. Buradaki bu eksiklikleri giderelim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile