Baskan Ünlü'den Gece Denetimi

Baskan Ünlü'den Gece Denetimi

Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son duragi Kapali Çarsi oldu. Gece yarisi Kapali Çarsi’ya giden Ünlü, sikintilari yerinde inceledi.



Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, ziyaretçi kabullerinin yani sira inceleme ve denetim için mahalle ziyaretlerine de devam ediyor. Gününün büyük bir kismini disarida geçirmeye çalisan Ünlü, gece geç saatlere kadar denetimler gerçeklestiriyor. Baskan Ünlü 7 Mayis Sali günü aksama dogru denetimler gerçeklestirdi. Birim amirlerinin de hazir bulundugu ilk ziyaret tarihi Kaleiçi bölgesi oldu. Kale sokaklarini gezen ve yapilmasi gerekenlerle ilgili denetimlerde bulunan Ünlü, “Marmaris’in kalbi sayilan, ilçemizin geçmisine taniklik eden bu güzel sokaklarin birer cazibe merkezi haline gelmesi için yapilacak iyilestirme çalismalariyla ilgili degerlendirmeler yaptik. Söz verdigimiz gibi, Marmaris’imizin her noktasinda diger kurumlarla da ortak hareket ederek gereken tüm çalismalari yapacak, ilçemizi hak ettigi yere getirecegiz” dedi.



Baskan Acar Ünlü ve beraberindekiler daha sonra Marmaris Otogari’na geçti. Mugla Büyüksehir Belediyesi yetkilileriyle birlikte Marmaris Otogari’nda incelemelerde bulunan Ünlü, esnaf ve yolcularla görüstü. Baskan Ünlü, yasanan aksakliklarin ve sorunlarin giderilmesi için iki belediyenin en kisa sürede ortak çalisma yapacagini dile getirdi.

Ünlü’nün üçüncü duragi ise Armutalan ve Camiavlu Mahalleleri oldu. Ilçenin nüfus açisindan en yogun mahalleleri arasinda yer alan iki mahallede esnafi ve vatandaslari ziyaret eden Baskan Ünlü, mahallelerin sorunlariyla ilgili ilk agizdan bilgiler aldi; ilk etapta yapabilecekler konusunda bilgiler verdi.

Gece geç saatlere kadar denetimlerine devam eden Baskan Ünlü’nün son noktasi Kapali Çarsi oldu. Esnafla görüsen Ünlü, “Birkaç hafta önce gündüz ziyaret ettigimiz Kapali Çarsi’da bu kez gece geç saatlerde denetimler gerçeklestirip, esnafimizla da görüserek sorunlari yerinde gördük. Kapali Çarsi’ya çok önem veriyoruz. Her zaman esnafimizin yaninda olacak; burayi ilçe ekonomisine ve nitelikli turizme katki saglayan bir yer haline getirmek için tüm gayretimizle çalisacagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile