Başkan Ünver'e Proje Hakkında Bilgi Verildi

''Adım Adım Anadolu'' projesi ile ilgili Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e bilgi verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan'ın danışmanı Serdar Özhan ile Dünya Bankası yetkilisi Elif Yükseker, Başkan Ünver'i makamında ziyaret etti.

16 Şubat 2013 Cumartesi günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan'ın da katılımı ile ''Adım Adım Anadolu'' kapsamında gerçekleştirilecek panel öncesinde, gerçekleştirilen ziyarette, proje hakkında Ünver'e bilgi aktarıldı.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ünver, geçen yıl büyük bir ilgi gören ve Aile Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmada ülke genelinde ödüllendirilerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Nevşehirli'ler adına ödül aldığı ''Aile Olmak Zor Değil'' projesine ilişkin bilgiler aktardı.

Ünver, toplumun temel taşını oluşturan ailenin güçlendirilmesi yönündeki bu projenin bu yıl da devam edeceğini ifade etti.

Ziyarette, Özhan ve Yükseker de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Dünya Bankası ve TÜSİAD işbirliğinde gerçekleştirilen ''Adım Adım Anadolu'' projesine yönelik Ünver'e bilgiler verdiler.

Yayıncı: Yücel Velioğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile