Baskan Üreticilerin Ayagina Gidiyor

Baskan Üreticilerin Ayagina Gidiyor

Mentese Ziraat Odasi Baskani Mehmet Bastug, üretici belgesi almaya hak kazanan çiftçilerin ayagina giderek belgelerini dagitiyor.

Pandemi döneminde zirai üretimin öneminin ne kadar önemli oldugunun ortaya çikmasi ve vatandaslarin tarlasinda, bahçesinde üretime baslamasi sonrasi ürettiklerini satabilmeleri için ‘Üretici Belgesi’ alma hakkina sahip oluyorlar.

Mugla’nin Mentese ilçesinde kurulan üretici pazarina gelen ve satis yapabilmek için Mentese Belediyesi zabita ekiplerine üreticilik belgesini göstererek satis yapabiliyor. Üretici belgesi alan çiftçilerin belgelerini Mentese Ziraat Odasi Baskani Mehmet Bastug üreticilerin ayaklarina giderek dagitiyor.

Çiftçinin ve zirai üretimin öneminin pandemi döneminde çok fazla önem tasidigini belirten Bastug, “Son aylarda bölgemizde üretime yönelik çok sayida vatandasimiz çiftçilik ve üretici belgesi aliyor. Bu bizim için sevindirici. Yeni üreticilik belgesi alan çiftçilerimiz üretmeye ve ekonomik kazanç elde etmeye devam ederken, odamiza gelmeden, zaman kaybini önlemek için Mentese Ziraat Odasi olarak üreticilerimizin ayagina giderek belgelerini teslim ediyoruz. Yeter ki çiftçimiz üretsin ve kazansiz. Biz oda olarak bu süreçte üyelerimizin yasadiklari kirsal mahallelere ve tarlalarina giderek her türlü katkiyi sunmaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile