Başkan Ürgüp’e Dört Eylül Belediyespor’dan Ziyaret

Başkan Ürgüp’e Dört Eylül Belediyespor’dan Ziyaret

4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, Teknik Direktör Alaettin Çiçek ve yardımcısı İzzet Çerkiz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sebebiyle memnuniyetini belirten Başkan Ürgüp, Alaettin Çiçek ve yardımcısına yeni görevinde başarı diledi. 4 Eylül isminin yıllardan beri var olan bir isim olduğunu belirten Başkan Doğan Ürgüp, sporun bütün branşlarında 4 Eylül Belediyespor’un mücadele ederek, bu ismi yaşatmaya çalıştığını söyledi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İskenderunspor 1967 maçından üç puanla dönen teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek, 4 Eylül Belediyespor’a her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

4 Eylül Belediyespor teknik direktörü Alaettin Çiçek ise Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün yakın ilgisine teşekkür etti. 4 Eylül isminin Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bir il olan Sivas’ta yaşatılıyor olmasından dolayı memnuniyetini belirten Çiçek, 4 Eylül Belediyespor’u daha üst liglere taşımak ve Türkiye liglerinde tanınır bir kulüp haline getirmek hedefleri olduğunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile