Baskan Usta, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü'nü Kutladi

Baskan Usta, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü'nü Kutladi

Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla düzenlenen programda yerel basin mensuplarini agirladi. Programda gazetecilerin sorularini cevaplayan Baskan Usta, ilçedeki çalismalar hakkinda bilgiler verdi.

Gaziosmanpasa Belediyesi Pasa Köskü Cafe&Restoran’da düzenlenen program, kahvalti ile basladi.

Ardindan yaptigi konusmada basin mensuplarinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü tebrik eden Baskan Usta, yerel gazetecilere ilçede devam eden ve planlanan çalismalari anlatti. Ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Usta, basin, yayin temsilcilerinden gelen talepleri dinledi.

“Topluma yön vermek anlaminda önemli bir sorumluluk addediyorsunuz”

Programda basin mensuplarina hitap eden Baskan Usta, “Tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim. Vefat eden gazetecilerimize de Allah’tan rahmet dilerim. Ayni zamanda dünyanin gözleri önünde, Dünya Basin Örgütü’nün de varligi, yoklugu tartisildigi bir dönemde 112’yi asan Gazze’deki sehit gazetecilere de rahmet gönderelim. Dünyadaki tüm haksizliklari, olumsuzluklari gidermek, topluma yön vermek anlaminda, sahip çikmak anlaminda önemli bir sorumluluk addediyorsunuz. Bu konulari dogru okuyacak, dogru anlatacak, gelecek nesillere güzel izler birakacak sorumluluklarimiz var, siyasilerin de gazetecilerin de. Bu anlamda sizleri dinlemek ve bir arada olmak önemli” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile