Baskan Uysal Açiklamasi 'ASSIM, Siyaset Üstü Bir Yaklasim'

Baskan Uysal Açiklamasi 'ASSIM, Siyaset Üstü Bir Yaklasim'

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, sivil toplum, teknoloji, girisim ve inovasyon destekleme merkezi ASSIM’in danisma kurulu toplantisinda “ASSIM, siyaset üstü bir yaklasimla sehrimize fayda saglayacak birçok çalismaya öncülük etti, yürütücülügünü üstlendi” diye konustu.

Muratpasa Belediyesi’nin Doguyaka Mahallesi’nde bulunan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Inovasyon Merkezleri (ASSIM) Danisma Kurulu, degerlendirme toplantisi için bir araya geldi. ASSIM’de düzenlenen toplantinin açilisina katilan Baskan Uysal, ASSIM’in toplum, kent ve çevre yararina çalisanlar için ofis imkani ve teknik alt yapi saglayan, katilimci bir ortam olusturan, yenilikçi ve inovatif bilgi paylasimini saglayan bir merkez oldugunu söyledi.



Merkezin ayni zamanda gençler ve çocuklar için uygulama ve gelisim alanina dönüstügünün altini çizen Baskan Uysal, sivil toplum kuruluslarinin çalismalarinda da ASSIM’in kolaylastirici bir rol üstlendigini ifade etti.

Merkezde, farkli alanlarda çalismalar yürüten 140 sivil toplum kurulusunu ayni çati altinda bulusturduklarini hatirlatan baskan Uysal, bugüne kadar siyaset üstü bir yaklasimla, kentin dinamiklerini olusturan paydaslari ve akademik çevrelerle isbirligi halinde kente fayda saglayacak birçok çalismaya öncülük edildigini söyledi.

Uysal söyle devam etti: " 2021 yilinda basladigimiz Muratpasa Is Fikri Yarismalari ile Antalya girisimcilik ekosisteminin gelismesine katki sagliyoruz. Disiplinlerarasi çalismayi önemsiyoruz. Yasadigimiz sehirde herkesin söz sahibi olmasi, katilimcilik kültürünün yerlesmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile