Baskan Uysal, Balkan Ülkelerine Antalya Ve Kaleiçi'ni Anlatti

Baskan Uysal, Balkan Ülkelerine Antalya Ve Kaleiçi'ni Anlatti

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Hirvatistan’in Biograd na Moru sehrinde katildigi ‘Sehir Günü’ etkinliginde Balkanlarin dört bir yanindan gelen belediye baskanlarina Antalya ve Kaleiçi’ni tanitti. Baskan Uysal’in konusmasi sirasinda sahnedeki ekrana Türk bayragiyla birlikte Antalyaspor bayragi yansitildi.

Baskan Uysal, Muratpasa Belediyesi’nin düzenlendigi ve 7’nci yilini geride birakan Kaleiçi Old Town Festivali’nin daimi katilimcilari arasinda yer alan Hirvatistan’in Biograd na Moru belediyesinin ‘Sehir Günü’ etkinligine katildi.

Uysal, Belediye Baskani Ivan Knez, Sehir Meclisi Baskani Ivana Stamicar’in davetlisi olarak etkinlikte yer aldi.

Hirvatistan’in orta çag döneminde baskentligini de yapan Biograd na Moru’nun Sehir Günü’nün açilisi Biograd na Moru Lisesi oditoryumunda düzenlendi.

Açilista, Baskan Uysal’in yani sira Hirvatistan Bölgesel Kalkinma ve AB Fonlari Bakani Sime Erlic, UNESCO Dünya Miras listesinde yer alan Hirvatistan’in eski kentlerinden Zadar’in Valisi Bozidar Longin, Romanya, Bosna-Hersek, Slovenya gibi Balkan ülkelerinden belediye baskanlari ve heyetler yer aldi.

Baskan Uysal, burada yaptigi konusmada, Kaleiçi Old Town Festivali’nin ilk yillarinda baslayan Muratpasa ve Biograd na Moru arasindaki dostlugun her yil, daha da güçlendigini söyledi.

Uysal, bu yil 8’incisi düzenlenecek festivalin sehirler arasinda kalici baris, dostluk ve kültür köprüsü olusturduguna dikkat çekti. Baskan Uysal’in Balkanlarin dört bir yanindan gelen belediye baskanlarina Antalya ve Kaleiçi’ni anlattigi konusmasinda sahnedeki ekrana yansiyan Türk bayragiyla birlikte Antalyaspor bayragi dikkat çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile