Başkan Uysal, Minikleri Mezun Etti

Başkan Uysal, Minikleri Mezun Etti

Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin yıl sonu gösterisi, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın katılımıyla gerçekleştirildi.


Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı yıl sonu gösterisi konferans salonunda yapıldı. Eğitim gören 4-6 yaş gurubundan 80 miniğin yıl sonu gösterisi veliler ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan gösteri, Rus dansı, İngilizce drama, bale, jimnastik, halk oyunu ve İspanyol dansı gösterileri sundular. Gösterilerin ardından mezun olan 6 yaş gurubundan 20 öğrenciye Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından diplomaları verildi.

BAŞKANDAN KREŞ MÜJDESİ
Törende konuşan başkan Uysal, sevgi temeli eğitimin önemini işaret etti. Öğrenciler kadar, öğretmen ve velileri de kutladığını ifade eden Uysal, “ Eğitimde öğretmenlerimiz kadar velilere de büyük görevler düşüyor. Yaptığımız işin en zoru çocuklarımızı yetiştirmek. Nihayetinde temeli sevgiye dayanan hiçbir eğitim başarısız olmaz. Çocuklarımıza hepimiz çok geniş vakit ayırmalıyız” dedi.

Uysal, Adalya Vakfı aracılığıyla ekonomisi dar olan bölgelerde sosyal amaçlı kreşlerin hizmete gireceğinin de müjdesini verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile