Baskan Uzun, 'Dogal Kaynaklarin Korunacak,  Çevresel Sürdürülebilirlik Saglanacak'

Baskan Uzun, 'Dogal Kaynaklarin Korunacak, Çevresel Sürdürülebilirlik Saglanacak'

Sivas Belediye Baskani Dr. Adem Uzun, Ramazan Bayrami’nin ardindan Belediye birimlerini ziyaret ederek personelle bayramlasti, birimlerin faaliyetleri hakkinda bilgi aldi.

Baskan Uzun, Belediye Baskan Yardimcisi Abdurrahim Ceyhan ile birlikte SIBESKI Müdürlügü’ne bagli birimler ile Park ve Bahçeler Müdürlügü’ne bagli birimleri ziyaret etti.

Içme Suyu Aritma Tesisi’nde incelemelerde bulunarak bilgi alan Uzun, içme suyunda israfin önlenmesi adina kontrol mekanizmasini güçlendirmek için önemli adimlarin atilacagini ifade etti.

Baskan Dr. Adem Uzun’un bir sonraki birim ziyareti Atik Su Aritma Tesisi’ne oldu. Ilgili birim müdüründen tesisin isleyisi hakkinda bilgi alan Uzun, dogal kaynaklarin korunarak çevresel sürdürülebilirligin saglanmasi adina faaliyet gösteren tesis çalisanlarina kolayliklar diledi.

Kizilirmak kollektör hatti terfi istasyonunu da inceleme imkâni bulan Uzun, "Gelecek nesillerimize temiz bir çevre birakmak amaciyla çalismalarimizi hassasiyetle sürdürecegiz" dedi.

Baskan Dr. Adem Uzun daha sonra Park Bahçeler Müdürlügü’nü ziyaret etti. Sehrimiz genelinde yürütülen agaçlandirma ve yesil alan çalismalari hakkinda bilgi alan Baskan Uzun, müdürlük personeli ile sohbet ederek görevlerinde kolayliklar diledi.

Daha yesil bir Sivas hedeflediklerini söyleyen Uzun, bu gaye dogrultusunda yeni dönemde yogun bir sekilde çalisacaklarinin altini çizdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile