Baskan Vergili'den Bin Konutluk Proje

Baskan Vergili'den Bin Konutluk Proje

Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, yeni dönemde seçildiginde asgari ücretlilere, emeklilere ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bin adet konut projesini hayata geçirecegini açikladi.

Belediye Baskani Rafet Vergili, dördüncü dönemde seçildiginde yapacagi projeleri açiklamaya basladi.

Asgari ücretlilere, emeklilere ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bin adet konut projesini açiklayan Vergili, “Depreme karsi Karabük’ün de hazir hale getirilecegi proje sosyal belediyecilik örnegi tasiyacak olup uzun vadeli ödeme imkani, sosyal donati alanlari, çocuk parklari ile yeni bir yasam merkezi olusturacaktir. Hasilat paylasimli model olan konutlarin arsa ve projesi Belediye tarafindan karsilanacaktir” dedi.

Bu proje ile asgari ücretlinin kira öder gibi konut sahibi olacagini ifade eden Vergili, “Karabük’te emekli vatandaslara su ve toplu tasimayi ücretsiz yaparken, evi olmayan asgari ücretli vatandasimizi da ev sahibi yapmaya kararliyiz. Bin adet konutu yapip vatandasa teslim edemez diyenler olacaktir. Bakin bakalim nasil yapip milleti ev sahibi yapacagiz. Arsa payi, alt yapi belediyeden olacagi için TOKI ve digerlerin yaptigi konutlardan yüzde 40 daha ucuza mal edecegiz bu konutlari. Bu maliyet düsüsünü de vatandasa yansitacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile