Baskan Vidinlioglu Açiklamasi '40 Milyon TL'nin Üzerinde Altyapiya Yatirim Yaptik'

Baskan Vidinlioglu Açiklamasi '40 Milyon TL'nin Üzerinde Altyapiya Yatirim Yaptik'

Saraçlar Mahallesi’nde vatandaslar ve esnafla bir araya gelen Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, “40 milyon TL’nin üzerinde altyapiya yatirim yaptik” dedi.

Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, Baskan Yardimcilari Mehmet Yurt, Necdet Karahasanoglu ve Hamdi Öz ile birlikte Itfaiye Müdürlügü’nü ziyaret etti. Gerçeklestirilen ziyaret ve incelemenin ardindan Saraçlar Mahalle Muhtari Ali Ihsan Yapan ile fikir alisverisinde bulunan Baskan Vidinlioglu, ardindan 1 Nolu Aile Saglik Merkezi, Hüma Hatun Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi, Ceritoglu Ilkokulu ile Tasmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Idareciler, ögretmenler ve ögrenciler ile bir süre sohbet eden Vidinlioglu, kendisine yöneltilen sorulari cevapladi ve talepleri de not aldi.

Egitim camiasinin sehrin gelisimine ciddi katki sagladigini ve saglamaya devam edecegine yürekten inandigini söyleyen Baskan Vidinlioglu, “Kiymetli egitimcilerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerin fikirleri bizler için önemli. Kastamonu Belediyesi olarak sehrimizin her noktasinda variz. Tüm gücümüzle eksiklikleri gidermek adina ve hemsehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalisiyoruz. Ortak akil ve yakaladigimiz birliktelikle sehrimize yakisir isler yapmak adina mücadele ediyoruz. Insallah bu birliktelikle hedeflere ulasacagiz” dedi.

Altyapiyla ilgili gelen bir soruyu da cevaplayan Baskan Vidinlioglu, “Maalesef sehirlerin alt yapilari çok görünmedigi için yatirim yapilma noktasinda geri kaliyor. Ben öyle yapmiyorum. Kastamonu halkinin yapilani bildiginden ve bileceginden süphem yok. Alt yapi sehrin atardamaridir. Bugüne kadar 40 milyon TL’nin üzerinde alt yapiya yatirim yaptik. Insallah sehrin alt yapidaki tüm eksikligini ilgili bakanligimiz ile ortak yürütecegimiz bir çalismayla giderecegiz. Bu dogrultuda attigimiz adimlar var. Ciddi bir bütçeye ihtiyaç var. Olumlu cevap gelir ise Kastamonu adina hayati bir çalismayi baslatmis olacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile