Baskan Vidinlioglu; 'Hem Alt Yapi Hem Üst Yapi Çalismalarimiz Tüm Hiziyla Sürüyor'

Baskan Vidinlioglu; 'Hem Alt Yapi Hem Üst Yapi Çalismalarimiz Tüm Hiziyla Sürüyor'

Devam eden çalismalari yerinde inceleyen Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, "Sehrimizin her noktasinda ekiplerimiz alin terlerini birakiyor. Hem alt yapi hem üst yapi çalismalarimiz tüm hiziyla sürüyor" dedi.

Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, Kastamonu Belediye Baskan Yardimcisi Resul Köprülü ile birlikte Kuzeykent Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Inönü Mahallesi, Beyçelebi Mahallesi, Saraçlar Mahallesi, Bakircilar Çarsisi ve Belediye Caddesi’ndeki çalismalari yerinde inceledi. Baskan Vidinlioglu, incelemeler sirasinda esnaf ve vatandaslar ile de sohbet etti.

Kastamonu Belediyesi ekiplerinin tüm gücüyle sahada oldugunu söyleyen Vidinlioglu, “Sehrimizin her noktasinda ekiplerimiz alin terlerini birakiyor. Hem alt yapi hem üst yapi çalismalarimiz tüm hiziyla sürüyor. Bu dogrultuda çalismalarimizda incelemelerimizi gerçeklestirdik. Esnaflarimiz ve hemsehrilerimiz ile ilgili sohbet ettik. Yaptigimiz çalismalarla ilgili vatandaslarimizin taleplerini ve görüslerini dinledik. Ortak akil ile sehrimizi gelistirmeye devam edecegiz. Sehrimizin eksikliklerini hizla gidermek ve daha yasanabilir bir Kastamonu için var gücümüzle çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile