Baskan Yalçin Açiklamasi 'Istisareyle Sehri Yönetmek Güzel Bir Sey'

Baskan Yalçin Açiklamasi 'Istisareyle Sehri Yönetmek Güzel Bir Sey'

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’in her ay düzenli olarak gerçeklestirdigi ‘Muhtarlar Toplantisi’ devam ediyor. Bu ayki kirsal mahallelerin muhtarlariyla yapilan toplantida konusan Baskan Yalçin, “Istisareyle sehri yönetmek güzel bir sey.” dedi.

Eylül ayi muhtarlar toplantisi Baskan Yalçin baskanliginda Baskanlik Toplanti Salonunda düzenlendi.

Programin açilisinda konusan Baskan Yalçin, muhtarlarla yapilan toplantilarin verimli geçtigini belirterek; “Muhtarlar toplantisi, bir takim projeleri gelistirdigimiz ayni zamanda ilçemiz, sehrimiz ve mahallemiz adina çok verimli geçen toplantilardir. Allah sizden razi olsun. Istisare ederek sehrimizi yönetmek güzel bir sey. Baska ilçelerdeki muhtarlarimizin bizim bu birlikteligimizi konustugunu duyuyoruz. Allah devlete zeval vermesin. Biz, devletin imkânlarini sizlerle istisare ederek adaletli bir sekilde paylasmaya çalisiyoruz.” diye konustu.

“Bulundugunuz mahallelerde devlet adami olarak ilk basta sizler varsiniz” diyen Baskan Yalçin, sunlari söyledi;

"Sizler fedakârca çalisiyorsunuz. Muhtarlik özveri isteyen bir is. Isler sizlerden bize dogru geliyor. Iyi isler yaptigimizi düsünüyorum. Eksigimiz elbette olacaktir. Ben belediyecilikte 29’uncu yilimi çalisiyorum. Hizmet ve insanlarin ihtiyaçlari bitmez ama yapacagiz. Bir taraftan da eksikleri tamamlayacagiz. Katkilarinizdan dolayi hepinize çok tesekkür ederim.”

Mahallelerle ilgili istek ve görüslerini paylasan muhtarlar da basta Zincidere 100. Yil Mesire Alani hakkindaki olumlu düsüncelerini dile getirerek Baskan Yalçin’a mahallelerine yapilan diger hizmetlerden dolayi tesekkürlerini iletti. Programda ayrica artik geleneksel hale gelen dogum günü pastasi kesimi de gerçeklestirildi.

Bu ay içinde dogan muhtarlari tebrik eden Baskan Yalçin, hayirli uzun ömürler diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile