Baskan Yalçin Anneler Günü'nü Çiçeklerle Kutladi

Baskan Yalçin Anneler Günü'nü Çiçeklerle Kutladi

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin; Anneler Günü münasebetiyle belediyede görev yapan kadin personellere çiçek vererek günlerini kutladi.

Belediyede görev yapan kadin çalisanlarla belediye meclis salonunda bir araya gelen Baskan Yalçin, anneligin önemine dair yaptigi konusmada; “Biliyorum ve tahmin ediyorum buradaki kadin arkadaslarim, kardeslerim bacilarim evlatlarina iyi bir gelecek hazirlamak için sabahin erken saatlerinde kalkarak ilçemize ayri bir güzelligi yasatmak için çabaliyorlar. Ben sizlere bir kez daha tesekkür ediyorum. Bizlere sonsuz bir sevgi ve özveri sunan tüm annelerimizin, anne adaylarinin ve bu essiz duyguyu yüreklerinde tasiyan tüm kadinlarimizin Anneler Günü’nü kutluyor, kaybettigimiz tüm annelerimizi de rahmetle aniyorum.” diye konustu.

Anne-çocuk iliskisini kendi annesiyle yasadigi bir örnekle anlatan Baskan Yalçin, “Gelecegimi söyledigim saatte gelmezsem annem hemen arar. Ben annemi, annem beni bir gün görmezse duramaz. Yas ne kadar ilerlerse ilerlesin annelik hiç eksilmeyen bir duygu” dedi.

Baskan Yalçin, programin sonunda belediyede görev yapan kadin personellere günün anisina saksida karanfil hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile