Baskan Yalçin'dan 2 Yeni Kütüphane Daha

Baskan Yalçin'dan 2 Yeni Kütüphane Daha

Talas Belediyesi, ilçenin dört bir yanina yeni kütüphaneler kazandirmaya devam ediyor. Hizmete giren 7/24 Kütüphane ve Altintepe Semt Kütüphanesinin ardindan Mevlana Mahallesinde bulunan Abdülhamid Han Camii ile Mevlana Camii müstemilatlarinda iki yeni kütüphane daha yapiliyor. Ayrica temeli Mayis ayinda atilan Mehmet Karamercan Kütüphanesinin de yapimi sürüyor.

Proje çerçevesinde Mevlana Camii’ne 400 metrekare, Abdülhamit Han Camii’ne 600 metrekare olmak üzere iki yeni semt kütüphanesi kazandirilacak. Nezih çalisma ortami ile ögrencilerin ve arastirmacilarin hizmetinde olacak kütüphaneler, bölgede önemli bir ihtiyaci karsilayacak.

Egitime verdigi destekle bilinen Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’in Mevlana Mahallesi’ne kazandiracagi kütüphaneler, bölge halki tarafindan da memnuniyetle karsilandi. Çocuklarin sessiz, nezih ve güvenli bir ortamda ders çalisabilecekleri mekanlar olusturulmasinin önemli olduguna vurgu yapan bölge sakinleri, egitime verdigi destekten dolayi Baskan Yalçin’a tesekkür etti.

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, ilk olarak 7 gün 24 saat açik olan ve ‘uyumayan kütüphane’ olarak bilinen 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi’ni ilçeye kazandirmisti. YKS, LGS ve TUS gibi sinavlarda derece yapan ögrenci ve akademisyenlerin tercih ettigi bir mekan olan 7/24 Kütüphanenin ardindan da Kiçiköy’deki Altintepe Camii müstemilatina Altintepe Semt Kütüphanesi yapilmisti.

Ilçedeki 100 apartman ve caminin altina 100 kütüphane kazandirma projesini adim adim ilerleten Baskan Yalçin, simdi de Mevlana Mahallesi’nde iki caminin müstemilatina iki yeni kütüphane kazandiriyor. Bununla birlikte temeli Mayis ayinda atilan Mevlana Mahallesi Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nin yapim çalismalari sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile