Baskan Yalçin Ve Kaymakam Dönmez Depremzedeleri Yalniz Birakmiyor

Baskan Yalçin Ve Kaymakam Dönmez Depremzedeleri Yalniz Birakmiyor

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, Talas Kaymakami Yasar Dönmez ile birlikte Talas’ta yasayan depremzedelerle her firsatta bir araya geliyor. Deprem magdurlarini yalniz birakmayan Baskan Yalçin ve Kaymakam Dönmez, sik sik kaldiklari yurtlari ziyaret ederek ihtiyaçlarini tespit ediyor, isteklerini yerine getiriyor.

Devletin eli, 6 Subat’ta meydana gelen Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Kayseri’ye gelerek çesitli yurtlarda kalan vatandaslarin üzerinden hiç eksik olmadi. Talas’a geldikleri günden itibaren afetzede vatandaslarin her türlü ihtiyaçlarina kosan Baskan Yalçin, Kaymakam Dönmez ile birlikte yurtlari ziyaret ederek gönüllerini almaya devam ediyor.

Son olarak Kayseri Üniversitesi ögrenci yurdu ile Seyyid Burhaneddin Yurduna yerlesen depremzedelerle bir araya gelen Baskan Yalçin, Kaymakam Dönmez ile birlikte yaptigi ziyarette büyüklerin hatirini, küçüklerin gönlünü aldi. Isteklerin sorup hizli sekilde yerine getirilmesi talimati veren Baskan Yalçin, yurt idarecileriyle de yaptigi görüsmelerde yapilmasi gereken ne varsa karsilamaya hazir olduklari bilgisini verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile