Başkan Yaralı'dan Hastalara Ziyaret

Başkan Yaralı'dan Hastalara Ziyaret

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Belediye Meclisi Üyesi Fahrettin Ayçiçek’in Saruhanlı Devlet Hastanesinde tedavi gören babası İbrahim Ayçiçek’i ziyaret ederek ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Başkan Yaralı, daha sonra hastanede tedavi gören diğer hastaları da ziyaret etti.

Başkan Yaralı, Belediye Meclisi Üyesi Fahrettin Ayçiçek’in gribal enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle Saruhanlı Devlet Hastanesinde tedavi gören babası İbrahim Ayçiçek’i ziyaret etti.

Ayçiçek’e ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileten Yaralı, daha sonra hastanede tedavi gören diğer hastaları da ziyaret ederek moral verdi. Hastalar, Başkan Yaralı’nın ziyaretini memnuniyetle karşıladı.

Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar, Belediye Meclisi Üyeleri ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Başkan Yaralı, buradaki ziyaretinin ardından belediye personellerinden Ercan Bilmez’in geçen yıl vefat eden babası merhum Ahmet Bilmez için düzenlenen yemekli mevlid-i şerif programına, daha sonra Çınaroba Mahallesinde Mustafa Petmez’in bir süre önce vefat eden babası merhum İsmail Petmez için düzenlenen yemekli mevlid-i şerif programına katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile