Başkan Yardımcısı Yalçın: Dörtyol'da bayrak kesilmedi

İnternet sitelerine düşen bir haberde yer alan 'Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir grubun belediyeye ait kamyonda asılı olan Türk bayrağını jiletle kesere

İnternet sitelerine düşen bir haberde yer alan 'Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir grubun belediyeye ait kamyonda asılı olan Türk bayrağını jiletle keserek parçaladığı' şeklindeki iddialar yalanlandı.

Haberin abartılı olduğunu belirten Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Yalçın olayın gerçeğinin şu şekilde cereyan ettiğini açıkladı: "Belediyemize ait araçlarla Mezbaha Mahallesi'ne yol çalışması yapmak için 3 iş makinesini sevk etmiştik. Mahalle sakinlerinden akli dengesi bozuk olan bir kişi aracımızı durdurarak, araçta bulunan bayrağın indirilmesini istedi. Araç sürücüsü herhangi bir tatsızlık olmaması için bayrağı asılı olduğu yerden indirerek araca koydu ve daha sonra belediyeyi arayarak durumu bildirdi. Emniyet güçlerine haber verildi. Emniyet güçlerinin olay yerine gelmesi ile belediye personeli orada yapacakları işi tamamlayıp belediyeye döndüler. Olayda bayrak parçalama gibi biri durum söz konusu değildir."

Emniyet yetkilileri, parçalandığı iddia edilen Türk bayrağının emniyette olduğunu belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile