Baskan Yasar, Muhtarlari Unutmadi

Baskan Yasar, Muhtarlari Unutmadi

Çat Belediye Baskani Melik Yasar, Muhtarlar Günü dolayisi ile Ilçede görev yapan muhtarlari agirladi. Muhtarlarin gününü kutlayan Yasar, çesitli hediye takdim etti.

Çat Belediye Baskani Melik Yasar ‘Muhtarlar Günü’ dolayisi ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Çat Belediyesinde yapilan programa Çat Kaymakami Mustafa Karali, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katildi.

Baskan Yasar, muhtarlarla sohbet edip, hâl hatir sordu. Burada yaptigi konusmada muhtarlarin yaptigi görevin önemine deginip, omuz omuza çalismaya devam edecegiz dedi.

Muhtarlarin devlet ile millet arasindaki köprü olduguna deginen Baskan Yasar; ‘’Muhtarlarimiz, bulundugu mahallerde devletimizin tüm kurumlarini temsil etmekte ve halkimizla devlet kurumlari arasinda köprü vazifesi görmektedir. Halkimizin tercihi ve seçimiyle isbasina gelmis muhtar kardeslerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadirlar. Vatandasimizin hastasinda, cenazesinde, dügününde kisacasi sosyal yasamin içerisinde kendini gösteren her türlü üzüntüde ve sevinçte kapisini gönül rahatligiyla çaldigi makamda görev yapan muhtarlarimiz bizimde basimizin tacidir. 45 mahallemizin ihtiyaçlari noktasinda, halkimizin mutlulugu, sagligi ve huzurunu saglamak için elimizden geleni yapiyoruz. Sizler ve bizler seçilerek geliyoruz. Sizin de bizim de amacimiz halka hizmet etmek. Sizler bizim yol arkadasimizsiniz. Biz kalici eserler birakmak için çalisiyoruz. Ilçemizde hayata geçirdigimim, Beton, Bims Parke tasi fabrikamiz ile ilgili yatirimlarimiz gelecege kalacak olan çalismalar. Bunun yaninda yapimi devam eden Sila Kent konutlari ve Seyir Tepesi tüm çalismalarin en önemlisidir. Tüm Muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar gününü yürekten kutluyorum’’ ifadelerini kullandi.

Baskan Yasar, Günün anisina muhtarlara tesekkür ederek hediye takdiminde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile