Baskan Yazici Sözünü Tuttu, Tuzla'nin Özel Çocuklarina Cag Kebabi Pisirdi

Baskan Yazici Sözünü Tuttu, Tuzla'nin Özel Çocuklarina Cag Kebabi Pisirdi

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, bir sözünü daha yerine getirerek Tuzla’nin özel çocuklarina cag kebabi pisirdi. Kendi elleriyle kestigi kebaplari çocuklara ikram eden Baskan Yazici, “Tuzlamizi gelecege hazirlarken, özel çocuklarimizla ve aileleriyle birlikte bunu dizayn etmek için gayret sarf ediyoruz. Onlar ne kadar özelse o kadar da güzeller” dedi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarsisi tarafindan yilin her günü takipleri yapilan özel çocuklar için ‘3 Aralik Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen hali saha maçinda Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici ile hali sahada maç yapmis, maç sonrasi çocuklar Baskan Yazici’dan cag kebabi sözü almislardi. Baskan Yazici, özel çocuklara verdigi sözü tutarak, Tuzla Belediyesi ‘Engelsiz Yasam Merkezi’nde cag kebabi pisirdi. Etkinlige Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici ile birlikte Gönül Elleri Çarsisi kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazici, Tuzla Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Çangir, Wefa Uluslararasi Insani Yardim Dernegi yöneticileri ve 20’den fazla özel çocuk aileleri ile birlikte katildi.

Programda Baskan Yazici, özel çocuklara kendi elleriyle cag kebabi ikram etti. Özel çocuklarla birlikte, Engelsiz Yasam Merkezi’nin bahçe duvarlarina resim yapan Baskan Yazici, program sonunda Wefa Uluslararasi Insani Yardim Dernegi tarafindan Gönül Elleri Çarsisina bagislanan ayakkabilari çocuklara hediye etti. Ayrica Baskan Yazici’ya “Erzurum Çarsi Pazar” türküsünü söyleyen özel çocuk Anil’in programa katilanlardan büyük alkis aldi.

“Özel çocuklarimiz her seyimiz”

Özel çocuklarin doyasiya eglendigi programa esi Dr. Fatma Yazici ile katilan Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, “Bu cag kebabinin sözünü daha önceki bir programda özel çocuklarimiza vermistik. Simdi o sözümüzü yerine getirmis olduk. Biz, özel çocuklarimizla her zaman bir aradayiz. Tuzlamizda yasayan tüm özel çocuklarimiz, bizim için çok kiymetliler. Yaptigimiz tüm islere, hizmetlere ayri bir anlam katiyorlar” dedi.



“Onlar ne kadar özelse o kadar da güzeller”

Tuzla’daki özel çocuklarla yilin her günü özel ilgilendiklerini ifade eden Baskan Yazici, sunlari ifade etti.

“Gerek ihtiyaçlarinda gerek eglenme ve sosyal hayata katilmalarinda, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Engelsiz bir Tuzla için çalisiyoruz. Tuzlamizi gelecege hazirlarken, özel çocuklarimizla ve aileleriyle birlikte bunu dizayn etmek için gayret sarf ediyoruz. Onlar ne kadar özelse o kadar da güzeller. Bu hizmetlerimize gönüllü olarak destek veren Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarsisi’ndaki gönüllülerimize de ayrica tesekkür ediyorum. Gönüllülük ruhu katmadan hiçbir sey basarmak mümkün degil. Tuzla’da hayat baskadir, yasam baskadir. Ama özel çocuklarimiz bize ayri bir anlam katiyorlar. Onlara ve ailelerine de ayrica tesekkür ediyorum” diye konustu.



“Devletimiz ve belediyemiz özel çocuklarimizin yaninda”

Tuzla Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Çangir, “Devletimiz tüm imkanlari ile özel çocuklarimizin ve ailelerinin yaninda. Biz Milli Egitim Müdürlügü olarak imkanlarimizi kullaniyoruz. Sag olsun Tuzla Belediye Baskanimiz Sayin Dr. Sadi Yazici da neye ihtiyaç duysak elinden gelen destegi veriyor. Özel çocuklarimiz ve müdürlügümüz adina Sayin Baskanimiza tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



Cag kebabini yiyen çocuklar köfte için de söz aldi

Tuzla Belediyesi Engelsiz Yasam Merkezi’nde gerçeklesen programda özel çocuklar palyaçolar ve müzik esliginde oyunlar oynadi, sarkilar söyledi.

Yasam merkezinin duvarlarina resimler yapan çocuklar, aileleri ile Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici’nin ikram ettigi kebaplari yediler. Cag kebabini çok begendigini söyleyen Özel Çocuklar Kulübü üyesi Cenk, Baskandan bir dahaki sefere köfte ismarlamasini istedi. Baskan Yazici, Cenk’in istegini “Tamam, bir dahaki sefere köfte yeriz” diyerek kabul etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile