Baskan Yazicioglu Açiklamasi' Kendi Öz Imkanlarimizla Yillarin Sorununu Çözüme Kavusturduk'

Baskan Yazicioglu Açiklamasi' Kendi Öz Imkanlarimizla Yillarin Sorununu Çözüme Kavusturduk'

Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlügü tarafindan yapilan çalisma ile Kislabaglari bölgesinde uzun yillardir yasanan içme suyu sorunu çözüme kavusuyor.



Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlügü, Kislabaglari bölgesinde uzun yillardir içme suyu sorununu çözmek amaciyla çalismalarini sürdürüyor. Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, göreve geldigi ilk günden bu yana Tokat’in sorunlarina köklü çözümler üretmek için yogun bir mesai harciyor. Bu kapsamda Kislabaglari’nda yasanan içme suyu sorununun çözümü için de önemli bir adim atildi. Yaklasik 1,5 kilometre uzunlugunda yeni içme suyu hatti yapiminin tamamlanmasiyla, bölge sakinleri temiz, saglikli ve kesintisiz içme suyuna kavusacak. Çalismalarin son asamasina gelindigini belirten Baskan Yazicioglu, Kislabaglari bölgesinde sürdürülen projeyle ilgili yaptigi açiklamada, belediyeciligin sorunlara askla odaklanmak oldugunu vurguladi.

"Çalismalarimizda sona yaklastik"

Çalismalarda sona yaklasildigini söyleyen Baskan Yazicioglu, "Göreve geldigimiz ilk günden itibaren üretken belediyecilik anlayisimizla kentimizin sorunlarina askla odaklandik. Yillardir çözüme kavusturulmayan sorunlarin üstüne giderek, köklü degisimi gerçeklestiriyoruz. Kislabaglari bölgesinde yillarin sorunu olan içme suyu sorununu gidermek için Su ve Kanalizasyon Müdürlügümüzü harekete geçirdik. Kendi öz imkânlarimizla tüm ekip ve ekipmanlarimizla yaklasik 10 gündür devam eden çalismalarimizda sona yaklastik. Yeni içme suyu hat yapimimiz tamamlandiginda bölgedeki degerli hemsehrilerimiz temiz ve kesintisiz içme suyuna kavusacaklar. Bölgemize hayirli olsun" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile