Baskan Yazicioglu Açiklamasi 'Tokat'ta Toplu Tasimada Degisim Basladi '

Baskan Yazicioglu Açiklamasi 'Tokat'ta Toplu Tasimada Degisim Basladi '

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, Tokat’ta toplu ulasim sorunlarinin çözümü için yeni müjdeler ve degisiklikler açikladi. Halk Otobüsleri kooperatifleri üyeleriyle bir araya gelen Baskan Yazicioglu, soför esnafina desteklerini ve beklentilerini dile getirdi.

Baskan Yazicioglu, Tokat Belediyesi’nin verecegi destekleri açiklarken, "Güler yüzlü hizmet baslayacak" diyerek, soförlerin toplu ulasimda konforlu ve güzel araçlarla hizmet vermelerini istedi. Belediye Meclisi’nde alinan kararlar dogrultusunda araçlarin revize edilecegini belirten Yazicioglu, soförlerden de araçlarini yenilemelerini talep etti.

Sözünün arkasinda oldugunu ifade eden Baskan Yazicioglu, ücretsiz binisler ve tam binis ücretlerine yapilacak destekleri açikladi.

Tüm ücretsiz binislerde tam bilet üzerinden ödeme yapilacagini ve indirimli binis yapanlarin ücretlerinin belediye tarafindan karsilanacagini ifade eden Yazicioglu, tam binis ücretine ve sari otobüsler için desteklerin belirlendigini, belediye kirasinin normal hale getirilip cironun yüzde 2,5’i olarak uygulanacagini söyledi.

Araç yas sinirinin 5 yastan 10 yasa çikarildigini ve Toplu Tasima Yönetmeligi’nin revize edilecegini belirtti.

Tokat Belediyesi olarak esnafin yaninda yer aldiklarini ve kentin tüm sorunlarina hizli çözümler üretmeye devam edeceklerini vurgulayan Baskan Yazicioglu, esnaftan da kendilerine destek olmalarini istedi ve toplu ulasim araçlarinin en kisa sürede yenilenmesi gerektigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile