Baskan Yazicioglu,  Muhtarlar Ile Bir Araya Geldi

Baskan Yazicioglu, Muhtarlar Ile Bir Araya Geldi

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde muhtar olarak seçilen Tokat merkez mahalle muhtarlari ile Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen tanisma programinda bir araya geldi.

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, 31 Mart seçimlerinde muhtar olarak seçilen Tokat merkez mahalle muhtarlari ile bir araya geldi. Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen tanisma programinda muhtarlara hitap eden Baskan Yazicioglu, “Tokat’imizin kale komutanlari, 42 mahallemizin birbirinden degerli muhtarlarimiza yeni dönem hepimize hayirli ugurlu olsun. Süreç yeni basliyor, amacimiz Tokat ’imiza hizmet etmek. Biz bu degisimi savunurken Tokat’imizin temel sorunlari üzerinde durduk. Bu temel sorunlarin basinda, kentsel dönüsüm geliyor, Tokat’in trafigi geliyor, toplu ulasim geliyor” dedi.

Tokat’a hizmetin ekip isi oldugunu ifade eden Yazicioglu, “Siz bu ekibin en degerli parçasisiniz. Temel sorunlarimizi ve mahallelerimizin sorunlarini çözmek için sizlerle birlikte hizlica adim atacagiz. Bayram dolayisiyla bu Pazartesi günüyle starti vermis olduk. Tokat’in seçim döneminde de hep uyum içinde çalismaktan bahsetmistim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandi. Ayni nezaket ve uyum içerisinde siz degerli muhtarlarimizla çalisacak, Tokat’imizi en iyi yerlere tasiyacagiz. Tokat’imiz hem mutedil hem de kin tutmayan bir sehir. Rahmetli Babam çok büyük emek vermis, parlatmis ve Tokat’i dünyaya tanitmis. Ben de babamin biraktigi yasta Tokat’i devraldim. Ben herkesin belediye baskaniyim. Bizim makamimiz hizmet makami olacak naz makami olmayacak tüm mahallelerimize ayni hizmeti götürmeye gayret edecegiz. Kapimiz her daim herkese açik. Seçildigimiz günden itibaren toplumumuzun her kesiminden ziyaretçimiz oluyor. Hamdolsun herkesin Baskani olmaya devam edecegiz. Bu bize gurur veriyor. Mahalle Muhtarlarimizla her daim görüsecek, Mahallelerimize birlikte çözüm üretecegiz. Tokat’imizda tarihi bir hizmet dönemi yasayacagiz” diye konustu.

Mahalle muhtarlari adina söz alan Tokat Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Gökrem, Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu’nu tebrik ederek, görevlerinde kolayliklar ve basarilar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile