Baskan Yildirim'dan Ünlü Sarkici Gülsen'e Tepki

Baskan Yildirim'dan Ünlü Sarkici Gülsen'e Tepki

Imam Hatipliler Dernegi (KAIMDER) Baskani Hasan Yildirim, ünlü sarkici Gülsen’in imam hatipliler ile ilgili sözlerine tepki göstererek hukuk önünde hesap soracaklarini belirtti.



KAIMDER Baskani Hasan Yildirim açiklamasinda imam hatip okullarinin ülkenin gelismesine katki sundugunu, milli birlik ve beraberligi önceleyen, toplumda sevgi, saygi ve hosgörü ikliminin olusmasina ciddi katkilari olan egitim kurumlari oldugunu ifade etti.

Imam Hatip Okullarinin mezunlari ve mensuplari olarak farkli okul türlerine ve bu okullarda okuyan ögrencilere yönelik her türlü ayristirici yaklasimi çirkin ve tehlikeli gördüklerini aktaran Yildirim, “Imam Hatip Okullari her türlü siyasi ve ideolojik tartismalarin disinda kalarak basarilariyla gündem olacaktir. Ancak zaman zaman kendi çikarlari için suni gündem olusturmak isteyen, bu okullara ve mensuplarina saldirarak, hakaret ederek içlerindeki önyargiyi, kini ve nefreti disa vuran zavalli kisiliklere de üzülerek sahit oluyoruz. Gülsen isimli bir sahsin konser sirasinda Imam Hatip Okullarina, bu okullarda okuyan ögrenci ve ögretmenlere yönelik çirkin itham ve iftiralarda bulunmasi toplumu alenen kin ve düsmanliga sevk etmektir. Imam Hatip Okullarinin mensuplarina ve mezunlarina ayni zamanda toplumun tamamina saygisizliktir. Bu çirkin ithami ve iftirayi söz konusu sahsin kendisine aynen iade ediyoruz. Bu saygisizligindan dolayi kendisini siddetle kiniyoruz” ifadelerini kullandi.

Bir kesimi çirkin iddialarla itham etmek toplumun fay hatlariyla oynamak oldugunu kaydeden Yildirim, sunlari söyledi:

“Bu terbiyesizligi asla sineye çekmeyecegimizi, hukuk önünde hesap soracagimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Toplumumuzu, aile yapimizi ve neslimizi ifsat etmeyi kendisine vazife bilen bu saygisiz sahis için tüm Imam Hatip Okulu mezunlarini ve mensuplarini, halkimizi hukuk önünde hesap sormaya davet ediyoruz. ÖNDER Imam Hatipliler Dernegi mensuplari olarak bugün tüm illerimizde bu açiklamayi sizlerle paylasiyoruz. Ardindan Cumhuriyet Savciliklarina söz konusu sahis hakkinda hukuki islem yapilmasi için suç duyurusunda bulunacak, sikayetçi olacagiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile