Başkan Yıldız, Cbü'ye Destek Olmaya Devam Ediyor

Başkan Yıldız, Cbü'ye Destek Olmaya Devam Ediyor

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi bahçesinin düzenleme çalışmaları için okula parke taşı gönderdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız Haziran ayı başında Celal Bayar Üniversite öğrencilerinin davet üzerine Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ne gitmiş öğrencilerin sorunlarını dinlemişti. Okulun bahçe düzenlemesini ihtiyacı olduğunu ifade eden öğrenciler ve CBÜ Dekanı Prof. Dr. Birol Naci Muter, okulun bahçesine parke taşı döşenmesi talebinde bulunmuşlardı. Başkan Yıldız, okulun bahçe düzenlenmesi için gerekli desteği verebileceğini ifade ederek öğrencilere söz vermişti. Bunun üzerine Yıldız, CBÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi bahçesi düzenleme için verdiği sözü tutarak okula parke taşı gönderdi. Konuyu bizzat takip eden Başkan Yıldız, parke taşı okul bahçesine indirilirken çalışmaları takip etti.
YILDIZ THK İLKÖĞRETİM OKULU'NU ZİYARET ETTİ
Uygulamalı Bilimler Fakültesi parke taşı çalışmalarının ardından Türk Hava Kurumu (THK) İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Göktürk'ün daveti üzerine okula giden Başkan Yıldız okulun eksikleri hakkında bilgi aldı.
Okulun boya, badana ve sıva ihtiyacı olduğunu ifade eden Okul Müdürü Mustafa Göktürk, okulu gezdirerek eksikler ve yapılacaklarla ilgili Başkan Yıldız'a bilgi verdi. İl Genel Meclisi Başkan Dursun Ali Yıldız ise Milli Eğitim Müdürlüğü'ne müracaat etmelerini ifade ederek " Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüz bu konulara çok yakın ve alakalı, konuyla ilgili yazılı olarak bilgi verin bizde eklikleri özel idare olarak karşılayabiliriz. Bu eksikleri el ele vererek gidermeliyiz." diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile