Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Sirtimizdan Ter Hiç Eksik Olmadi'

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Sirtimizdan Ter Hiç Eksik Olmadi'

AK Parti Balikesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, AK Parti Ayvalik, Burhaniye ve Gömeç ilçe baskanlarini ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. AK Kadrolar, “Milletimizin her derdine deva bulana kadar durmayacak çalisacagiz” mesaji verdi.

AK Parti Balikesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz beraberindeki heyetle birlikte Burhaniye Ilçe Baskanliga atanan Hayri Zeybek’i, Ayvalik Ilçe Baskanliga atanan Mustafa Güren’i ve AK Parti Gömeç Ilçe Baskani Aytekin Öz ve yönetim kurulu üyeleri ile Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler’i ziyaret etti.

Baskan Yücel Yilmaz, “Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in dedigi gibi; kalbimizden inanci, yüregimizden cesareti, bilegimizden gücü, sirtimizdan teri hiç eksik etmeden durmaksizin çalisacagiz. Balikesir’imiz için gecemizi gündüzümüze kattik, AK Kadrolarimizla beraber Balikesir’i yeniden sahlandiracagiz” dedi.

AK Parti ilçe baskanliklari ziyaretlerinin ardindan Milletvekili Mustafa Canbey, “Ülkemizin büyüklügünden, milletimizin potansiyelinden, insanimizin azminden habersiz anlayisa ragmen Türkiye Yüzyili hedeflerimize ulasacagiz. Milletimizin her derdine deva bulana kadar durmayacak, çalisacak, gayret edecegiz. Büyüksehir Belediyemizin de destekleriyle ilçelerimizin daha güzel hizmetlere kavusmasi için çalismaya devam edecegiz” açiklamasinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile