Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Tertemiz Toroslar Için Çalisiyoruz'

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Tertemiz Toroslar Için Çalisiyoruz'

İçel Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, ilçeyi daha yasanilabilir kilmak ve tertemiz bir Toroslar olusturmak için tüm ekipleriyle sahada olduklarini belirterek, "Piril piril bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev basinda" dedi.

Toroslar Belediyesi, daha temiz ve saglikli ortamlar olusturabilmek için ilçe genelinde genel temizlik ve bakim çalismalarini sürdürdügü belirtildi.’Sokakta temizlik var’ projesi çerçevesinde 67 mahallenin düzenli olarak sirayla bastan asagi temizlediginde kaydedildi. Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerince, rutin temizlik hizmetinin yaninda kaldirim ve yol kenarlarindaki yabani otlarin biçildigi, sokaklarin süpürüldügü, park ve yesil alanlar bakimdan geçirilerek bos arsalarin da temizlenerek görüntü kirliliginden uzaklastirildigi aktarildi.

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, ilçeyi daha yasanilabilir kilmak ve tertemiz bir Toroslar olusturmak için tüm ekipleriyle sahada olduklarini söyledi.

Ilçe genelinde gerçeklestirdikleri rutin temizlik çalismasinin yani sira sok temizlik hizmetinin de belirlenen program dahilinde mahallerde devam ettigini kaydeden Baskan Yilmaz, "Sokaklarin, yollarin, parklarin ve meydanlarin görünüm ve temizlik bakimi bir ilçenin aynisidir. Halkimiza daha saglikli ve temiz yasam alanlari sunmak adina park ve yesil alanlarimiz olmak üzere tüm sokaklarimizda detayli bir temizlik çalismasi gerçeklestiriyoruz. Piril piril bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev basinda. Bu çalismalarimizin yani sira hemsehrilerimizden gelen talepleri de aninda degerlendirerek cevap veriyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile