Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Yüzü Gülen, Nefes Alan Toroslar Için Çalisacagiz'

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Yüzü Gülen, Nefes Alan Toroslar Için Çalisacagiz'

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baskani Abdurrahman Yildiz, katilimci ve seffaf bir yönetim anlayisiyla Toroslar’i halkla birlikte yöneteceklerini belirterek, "Yüzü gülen, nefes alan Toroslar için mücadelemizde bizi yalniz birakmayan dostlarimizla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri sonrasi Toroslar Belediye Baskanligina seçilen Yildiz’a ’hayirli olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Vatandaslarin yani sira mahalle muhtarlari, STK, kurum ve kurulus temsilcilerini makaminda agirlayan Baskan Yildiz, sabahin erken saatlerinde ise esnafi ziyaret ederek hatirlarini soruyor. Misafirleriyle tek tek ilgilenerek taleplerini dinleyen Baskan Yildiz, bir yandan belediye çalismalariyla ilgili planlamalarini yaptiklarini bir yandan da herkesin görüs ve önerilerine açik olduklarini söyledi.



"Yüzü gülen, nefes alan Toroslar için çalisacagiz"

Baskan Yildiz; “Toroslar çocuguyuz. Burada dogduk ve büyüdük. Halkimizin teveccühü ile çok sükür ki Toroslar Belediye Baskani olarak göreve basladik. Bizleri bu göreve layik gören tüm Toroslar halkina tesekkür ediyorum. Onlarin bize duydugu güveni asla bosa çikarmayacagiz. Katilimci ve seffaf bir yönetim anlayisiyla Toroslar’i birlikte yönetecegiz. Yüzü gülen, nefes alan Toroslar için mücadelemizde bizi yalniz birakmayan dostlarimizla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile