Baskan Yilmaz Asfalt Çalismalarini Yerinde Inceledi

Baskan Yilmaz Asfalt Çalismalarini Yerinde Inceledi

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, ilçe genelinde saha gezisi yaparak asfaltlama çalismalarini yerinde inceledi, ekiplerden bilgiler aldi.

Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinin yani sira merkeze uzak mahallelerde de kaldirim, kilit parke yol ve asfalt çalismalarini sürdürüyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, bu çerçevede Çukurova Mahallesi’nde finiserle asfalt, Buluklu Mahallesi’nde ise kilit parke yol çalismasi gerçeklestirdi. Baskan Yilmaz da Çukurova Mahalle Muhtari Ilkay Küçükcan ile mahalledeki asfalt yapim çalismalarini yakindan takip etti, vatandaslarla sohbet etti.

"Ilçemizin her noktasi bizim için kiymetli"

Ilçenin daha güzel ve modern bir görünüme kavusmasi için çalisan ekiplerine islerinde kolayliklar dileyen Baskan Yilmaz, “Toroslarimiz, İçel’in en fazla göç alan ilçelerinden biri. Ilçemiz, hizla gelisiyor ve büyüyor. Yeni yerlesim yerlerinin artmasina paralel olarak yol ve kaldirim ihtiyaci da artiyor. Göreve geldigimiz günden bugüne kadar ’çevik belediyecilik’ anlayisiyla yapmis oldugumuz en önemli hizmetlerden birisi de hemsehrilerimizin taleplerinin belediyemize kolay ulasmasi ve çözüme hizlica kavusturulmasidir. Saha incelemelerimiz sirasinda da mahallelerimizin ihtiyaçlarini tespit edip ona göre çalismalar yapiyoruz. Ilçe merkezinde ne varsa yüksek kesimlerdeki mahallelerimizde de aynisi olacak anlayisiyla çalisiyoruz. Yenilenen yollarimiz ile ilçemiz daha güzel bir görünüme kavusuyor. Ilçemizin her noktasi bizim için kiymetli” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile